Výsledky kvalifikace SAMSUNG PUBG Squadu
Esport PUBG Článek Výsledky kvalifikace SAMSUNG PUBG Squadu

Výsledky kvalifikace SAMSUNG PUBG Squadu

Robin Hegedus

Robin Hegedus

17. 12. 2018 12:46

O víkendu proběhla kvalifikace na grandfinále SAMSUNG PUBG Squadu, jak tento turnaj dopadl?

Reklama

V sobotu 15.12. proběhla kvalifikace o osm postupových míst do grand finále. Toto finále se odehraje 22.12., kde si osm týmů, které dostaly pozvánku dle výsledků z posledních Grunex turnajů, a osm kvalifikovaných celků zabojuje o celkový prize pool ve výši 20 000 Kč!

Celkem 96 týmů bylo rozděleno do šesti balíků, z kterých pokaždé postupovalo nejlepších z 5 týmů. Ty doplnily týmy, s největším počtem získaných bodů mimo top 5. V druhém kole se 32 týmů rozdělilo do dvou skupin z kterých postupovaly nejlepší čtyři týmy do finále. Obě kola se hrála formátem Bo4 na mapách Miramar a Erangel.

Partnerem tohoto turnaje je SAMSUNG, který si pro vás připravil speciální slevovou akci na 27" Gaming monitor CFG73, jehož největší předností je technologie QLED, která zajišťuje přesnost barev a široké barevné spektrum. Navíc se může pochlubit obnovovací frekvencí 144Hz a odezvou 1ms.

Ve skupině A se mohou radovat týmy BezOrganizace, Trust_Universe, SpaceStars a Samurai Gaming. Hodně smolná situace vznikla pro pátý tým ve skupině - Necroraisers, kterým se nepodařilo postoupit pouze o 5 bodů. Velice konzistentní výkony předvedl tým BezOrganizace, který dvě hry vyhrál a poté se vždy umístil v TOP 5. Ve skupině B se mohly radovat tyto týmy: Online Vision Gaming, Mechaničtí godi, FreeContent a OmeX eSports. Zde byla situace taktéž vyrovnaná, jelikož tým RevitalGaming nepostoupil o 9 bodů. Je zde také nutno připomenout výhru týmu FreeContent v prvním kole kvalifikace, kdy si tento tým v jediné hře připsal neuvěřitelných 29 killů.

Seznam všech kvalifikovaných týmů, které uvidíte 22.12. v akci naleznete po kliknutí na obrázek:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama