Výsledky kvalifikací CZC.cz iSport Ligy ve FIFA
Esport FIFA 19 (PS4) Článek Výsledky kvalifikací CZC.cz iSport Ligy ve FIFA

Výsledky kvalifikací CZC.cz iSport Ligy ve FIFA

Nicolas Heller

Nicolas Heller

20. 4. 2019 12:25

První čtyři kvalifikační turnaje CZC.cz iSport Ligy ve FIFA jsou za námi a nás čeká online finále.

Reklama

Ve spolupráci s portálem iSport.cz jsme si pro vás připravili CZC.cz iSport Ligu ve FIFA s pohádkovým prizepoolem. První čtyři kvalifikační turnaje jsou za námi a nás čeká napínavé online finále, ve kterém se rozhodne o osmi postupujících na offline finále do pražské Hostivaře. 

Online finále se nejprve odehraje ve skupinách, které určí pořadí pro nasazování hráčů do následného pavouka. Hráči, kteří vyhrají v pavouku dva zápasy, se dostanou do TOP 8 a zajistí si tak místo v offline finále. Než se ale na samotného online finále vrhneme, podíváme se na to, jak dopadly kvalifikace a kdo se do online finále vůbec probojoval.

Už v první kvalifikaci nenechal nic náhodě RIIJK, který se nedávno přidal k týmu Sampi. Ten si společně s Doli2000 z AS Trenčín a Kobbycz88 zajistil postup jako jeden z prvních. Později kompletní postupující osmičku z první kvalifikace doplnil ještě Caster, BaoBab22, Slavista, Rozsi a Jacoisgod.

Druhá kvalifikace byla, stejně jako ta první, naplněná až k prasknutí těmi největšími hvězdami, které může domácí scéna nabídnout. Na postup to nedotáhl ani jeden z hráčů Sparty. Emerickson i TheJohny sice procházeli kvalifikací hladce, ale oba ve svém posledním zápase zaváhali a nakonec zůstali za osmičkou postupujících. Tu z poloviny naplnili hráči hrající v barvách Inaequalis. Úspěšný postup slavil INAE.pikej, INAE.Driskecz, INAE.Srda a také INAE.Typcii. K postupu suverénně dokráčel i další z favoritů T9Laky. Seznam postupujících doplnila trojice valvi10, JamesBony28 a Willy9.

EmericksonTheJohny to na postupu nakonec dotáhli a to ve třetí kvalifikaci, kde se jim na odpor nedokázal postavit žádný ze soupeřů. Úspěšný byl také další z hráčů týmu Sampi, Dida. Kvalifikaci postupem uzavřeli i NgAngel, supervazka98, BR1CK, Prdik87 a vondrusiino.

Jelikož se většina favoritů už ohřívala v online finále, nabídla poslední kvalifikace příležitost pro spoustu nových a talentovaných hráčů. Postup si na poslední chvíli vysloužil DRMi10, Jera11, Pitrs14cz, kony21, rak9 či Hady9. Společně s nimi postoupili také dvě dobře známá jména a to Huhnak a ASTNDoli97.

Online finále se odehraje už 21.4. Nezapomeňte sledovat ani první offline finále, ze kterého si vítěz odnese 20 000 Kč!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama