Výsledky Trust Gaming | Rainbow Six Siege 5v5 Cupu
Esport Rainbow Six Siege Článek Výsledky Trust Gaming | Rainbow Six Siege 5v5 Cupu

Výsledky Trust Gaming | Rainbow Six Siege 5v5 Cupu

Nicolas Heller

Nicolas Heller

30. 10. 2018 16:52

Je dobojováno, vítězové si odnáší skvělé ceny od značky Trust.

Reklama

Spolu se streamerem Peacemakerem jsme si pro vás tento měsíc připravili sérii Trust Gaming Rainbow Six Siege 5v5 turnajů. Které týmy si odnesly kvalitní sluchátka a další ceny od Trust Gaming?

K dosažení na finále bylo třeba, abyste se jako tým umístili na první nebo druhé příčce v jedné z kvalifikací. V té první se to podařilo týmu Trakal ma Jackuje díky jejich ostřílené sestavě, které naplnila úlohu favorita a ovládla celou kvalifikaci. Druhým kvalifikovaným týmem byla nová jména z HexCom eSports R6, jehož sestava nám všem dokázala, že umí hrát proti špičce! Druhá kvalifikace nám nabídla hned několik napínavých zápasů. Po dlouhém boji nakonec postoupili Hrdinové z nebes a Bez Organizace.

Finálová čtveřice už byla jasná a tak šlo do tuhého. Hned první zápas byl velmi vyrovnaný. Bez Organizace si dokázali poradit s týmem Trakal ma Jackuje až po náročném čtyřhodinovém boji. Hrdinové z Nebes přehráli HexCom eSports R6, když na obou mapách zvítězili 6-0. HexCom eSports R6 si nakonec odnesli alespoň bronzovou medaili. V grandfinále si nic nenechali utéct Hrdinové z Nebes, když se po pohodlné výhře 3-0 nad Bez Organizace mohli radovat z prvního místa!

Ceny pro vítěze:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama