Vytvoř si vlastní PUBG turnaj
Esport PUBG Článek Vytvoř si vlastní PUBG turnaj

Vytvoř si vlastní PUBG turnaj

Nicolas Heller

Nicolas Heller

22. 11. 2018 13:54

Chceš pořádat svůj vlastní turnaj v PUBG? U nás na webu to jde.

Reklama

Stejně jako samotná hra i naše turnajová aplikace pro PUBG se neustále vyvíjí a jsme rádi, že vám dnes můžeme představit její zbrusu novou verzi. Ručnímu zadávání výsledků a pestrobarevným excelovým tabulkám odzvonilo, odteď se můžete těšit na automatický systém PUBG turnajů!

Ten se nebude týkat jen turnajů od Grunexu, ale možnost založit si svůj vlastní PUBG turnaj bude mít úplně každý.

Co je nového?

Všechny turnaje jsou odteď plně automatizované a komunikují s herním serverem a propracovanou API. Kolik jste za zápas obdrželi bodů nebo například trefili headshotů či najezdili kilometrů vám bude k dispozici na turnajové stránce téměř okamžitě po skončení hry. Najdete zde také kompletní statistiky vašich soupeřů a všech týmů.

Jak uspořádat vlastní PUBG turnaj?

Svůj turnaj můžeš na grunexu uspořádat v libovolné hře. Obzvlášť propracovaný systém jsme si připravili právě pro PUBG, kde se naše aplikace o vše postará za vás. S partou kamarádů nebo svých twitch fanoušků si tak můžeš založit vlastní PUBG turnaj bez starostí. Pořadateli turnaje je k dispozici také možnost vložit vlastní pravidla a nastavit unikátní bodování. Oceníš více body schopnost dlouho přežít nebo máš rád pořádnou akci a navýšíš body za kill? Je to na tobě!

Stačí navštívit sekci Turnaje a zvolit uživatelské turnaje. Zde vybereš "založit turnaj" a objeví se ti několik možností. Pak už je to jen na tvojí kreativitě - vyber hru, herní systém, zadej název a datum.

Vytvoř si vlastní PUBG turnaj

Po založení si nezapomeň zkrášlit úvodní stránku turnaje a připsat důležité info, ať mají hráči o všem přehled. Turnaj pak můžeš obsluhovat přesně tak, jako to děláme my - pomocí admin panelu.

Vytvoř si vlastní PUBG turnaj

Až nastane ta správná chvíle, turnaj zahájíš a systém ti vygeneruje lobby. Následně bude tvým úkolem vytvořit lobby, ať se ostatní mohou připojit. Nezapomeň v nastavení balíků (lobby) vložit heslo. Poté už je vše je připraveno ke startu a můžete se pustit do hry. Jakmile zápas skončí, bude třeba, abys v nastavení balíků vyplnil pár údajů, které pomohou naší API vyhledat statistiky ze hry. A ano, to je opravdu vše.

Za malý moment už můžete přehledně vidět, kolik kdo obdržel bodů, jak se který tým nebo hráč posunul v celkovém žebříčku. Pro dnešek hotovo? Není problém! Vrátit se můžete zase zítra, počet turnajů není nijak omezen.

Vytvoř si vlastní PUBG turnaj

Coming soon

Ještě letos se můžete těšit na další zlepšení Uživatelských turnajů. Budete si moct vložit turnajový iframe na svůj web (kde bude čistě jen turnajová část) a zároveň můžete umožnit anonymní přihlašování do turnaje - bez Grunex registrace. Stačí zadat pouze svůj nick v dané hře a zvolit si nějaké heslo. V plánu je také vylepšení textových polí, aby psaní textu pro tvůj turnaj bylo co nejpříjemnější.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama