Willits povede studio Saber Interactive
Gaming Článek Willits povede studio Saber Interactive

Willits povede studio Saber Interactive

Radek Raudenský

Radek Raudenský

14. 8. 2019 20:02

Napomůže k rozšíření vize celého studia.

Reklama

Veterán herního průmyslu Tim Willits si nakonec volna užívat nebude. Dlouholetá součást studia id Software a tvůrce takových pecek jako Doom, Quake či Wolfenstein se nakonec přesunul do studia Saber Interactive, kterému bude šéfovat.

Po 24 letech v jednom studiu je velmi těžké odejít. Je to skoro jako manželství, jinak bych to asi nepřirovnal. Viděl sem jak Saber roste a expanduje a jak si bere týmy a studia. Byl to dobrý čas na posun.

Willits pomůže Saber Interactive s vizí celého studia a také s expanzí již více než pětisetčlenného týmu v pěti studiích po celém světě. I když se zdá, že Saber již dávno není nezávislé studio, Willits tvrdí, že tomu tak je.

Schopnost a možnost malých týmu udělat věci rychle je neskutečná. Neříkám nic špatného o Bethesdě, ale malé týmy jsou zajímavé a zábavné. Někdo má dobrý nápad, skočíme na něj a když to nefunguje, prostě to rychle změníme.

Willits věří, že studiu napomůže se svými zkušenosti udělat velmi zajímavé věci a akčnost z Doomu či Quaku přenést do nových her tohoto studia.

V mém věku musíte pracovat s lidmi, které máte rádi. A musíte pracovat na zábavných věcech. Byl jsem úspěšný, udělal jsem dobré hry. A nakonec, budu tady jen cestovat po světě po skvělých místech a budu pracovat s úžasnými lidmi na videohrách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama