[WoT Blitz] Blitz Twister Cup 2019!
Gaming WoT Článek [WoT Blitz] Blitz Twister Cup 2019!

[WoT Blitz] Blitz Twister Cup 2019!

Thundarr

Thundarr

12. 10. 2019 15:50

Mistrovství světa eSports World of Tanks Blitz na chytrých telefonech a tabletech o 100 000 $.

Reklama

Blíží se mistrovství světa World of Tanks Blitz v oblasti chytrých telefonů a tabletů se 100 000 $ v banku! Blitz Twister Cup 2019, oficiální šampionát eSports ve hře World of Tanks Blitz, se bude konat 9. listopadu v Minsku. Nejlepších šest týmů z celého světa bude soutěžit o titul a prize pool 100,000 $. Je třeba zdůraznit, že se zabýváme inovativním přístupem k eSports, protože turnaj se bude hrát pouze na mobilních zařízeních, chytrých telefonech a tabletech místo tradičních počítačů nebo konzolí.

Nejlepší týmy z jednotlivých regionů se kvalifikovaly do šampionátu:

  • [EG-] END GAME z Evropy
  • [RGN] ZNAMENÍ ze Severní Ameriky
  • [7STAR] 7STAR ze Společenství nezávislých států
  • [FEAST] ULTIMATE FEAST z Asie
  • [-WOT-] TÍMOVÉ WOMBATY z Číny ...
  • a výherci turnajů s divokými kartami - [MERCY] RBmk-Energy ze Společenství nezávislých států.

Týmy budou rozděleny do dvou skupin po 3 týmech. V první fázi bude soutěž probíhat s každým ve formátu do 5 bitev a vítězové obou skupin soutěží ve finále ve hře nejlépe v 7 zápasech.

Vítězové se vrátí domů s titulem World of Tanks Blitz World Cup a 50 000 $, druhé místo obdrží 20 000 $ a týmy třetí a čtvrté ve skupinách dostanou 10 000 a 5 000 $.

Blitz Twister Cup 2019 se bude konat v Minsku (Bělorusko), rodném městě World of Tanks Blitz. Každý zápas bude vysílán živě prostřednictvím oficiálního kanálu YouTube s vyhrazeným odborným komentářem. Oficiálním partnerem akce je Gorilla Energy a speciálním partnerem je Xiaomi.

Jsme vděční naší komunitě, která se aktivně zajímá o Twister Cup a pomáhá rok od roku tento šampionát rozvíjet. Chceme posílit scénu World of Tanks Blitz novou, energickou písní v atmosféře hry, která odráží konkurenčního ducha našich hráčů.

říká Daria Klimchuk, vedoucí týmu eSports ve společnosti Wargaming Mobile.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama