[WoT Blitz] Ohlédnutí se za uplynulým týdnem #2
Zajímavosti World of Tanks Blitz Článek [WoT Blitz] Ohlédnutí se za uplynulým týdnem #2

[WoT Blitz] Ohlédnutí se za uplynulým týdnem #2

Petr Šťastný

Petr Šťastný

14. 10. 2019 15:25

Připravovaný halloweenský event, E 75 TS v obchodě a tanky ze super testu.

Reklama

Pojďme si připomenout nejzajímavější události v mobilním World of Tanks z minulého týdne.

E 75 TS – mladší brácha E 75

Do herního obchodu bylo přidáno nové prémiové vozidlo. Jedná se o těžký německý tank VIII. úrovně a snadno ho lze porovnávat s vyzkoumatelným tankem Tiger II (taktéž německý těžký tank VIII. úrovně). Ve srovnání s ním nabízí E 75 TS pouze lepší výnosy kreditů,  DPM a především sklopení děla (10°!), nevyrovná se ale v pancíři či průbojnosti. V obchodě je E 75 TS do 25. října za cenu 1 170 Kč, za příplatek 120 Kč je navíc legendární kamufláž, 9 slotů vybavení a legendární avatar (ceny jsou z Android klienta).

Připravovaná akce na Halloween

Objevily se neoficiální informace o nadcházejícím halloweenské akci. Ta by se měla objevit až v aktualizaci 6.4, která by mohla přijít kolem 15. října.

Podle zdrojů dostanou nové kamufláže tanky T6 Dracula a Helsing H0. Kamufláže změní název vozidla na Helsink Raven, u Draculy se zatím neví. Pro ostatní vozidla by měly být k dispozici další 3 univerzální tématické kamufláže. Mapa Alpenstadt se zahalí do halloweenského kabátu a hráči budou moci získat 2 sběratelské tanky – těžký tank VII. úrovně, Lycan, a stíhač tanků V. úrovně, Stug 42HW.

[WoT Blitz] Ohlédnutí se za uplynulým týdnem #2

Dočasně bude k dispozici nový herní mód, takzvané Hell games (Pekelné hry). Ten bude fungovat na principu Mad Games, jen s jinými schopnostmi. Mezi ně bude patřit zneviditelnění se, vrácení svého vozidla zpátky v čase, různé modifikace pro střelbu, nebo otočení nepřítele do náhodného směru. Video zobrazující modifikaci Mrtvý brouk se objevilo bez komentáře již několik týdnů nazpět. Tank díky ní vypadá jako by byl zničený.

Chimera a Progetto M 35 mod. 46 na supertestu

Wargaming se na svém oficiálním WoT Blitz Discord serveru podělil o tanky ze super testu. Zveřejnil obrázky dvou tanků, které by se v blízké době mohly objevit ve hře. Předpokládá se, že obě vozidla budou prémiovými tanky.

[WoT Blitz] Ohlédnutí se za uplynulým týdnem #2

[WoT Blitz] Ohlédnutí se za uplynulým týdnem #2

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama