[WoT] Excalibur, Chimera a objekt 279 (e), tři mušketýři osobních misí
Gaming WoT Článek [WoT] Excalibur, Chimera a objekt 279 (e), tři mušketýři osobních misí

[WoT] Excalibur, Chimera a objekt 279 (e), tři mušketýři osobních misí

Thundarr

Thundarr

19. 9. 2018 15:24

Druhá sezóna osobních misí je zde již nějakou dobu, my zde máme nyní představení všech tří odměnových tanků ve videu od WG.

Reklama

Excalibur, Chimera a Object 279 (e), tyto tanky můžete získat dokončením osobních misí v nové kampani Second Front! Co je dělá tak zvláštními? Je sovětský tank desátého tieru adekvátní kvality? Vyplatí se za ty potoky slz a potu? Odpovědi na tyto otázky a mnohem více najdete v nové epizodě Armored Tutorials!

První zprávy o těchto tancích se objevily před více než rokem. Hlavně poslední z nich zvedl velkou vlnu reakcí. Že nebude vůbec jednoduché vyladit tento stroj ukázaly i první testy. Unikátnost tohoto stroje ale nutila Wargaming přivést ho do hry. Vývojáři zatli zuby a nakonec se jim to povedlo. I když ještě nedávno proběhly nějaké drobné úpravy, tank nyní vypadá vcelku použitelně. Až čas ukáže, jestli to byl dobrý krok, či nikoli. Pozitivní ale je, že tento stroj budou mít v garáži jen nejvytrvalejší hráči. Opravdu nebude jednoduché splnit všechny mise, budete k tomu potřebovat i velkou dávku ocelového štěstíčka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama