[WoT] Fjordy, mapa pro lehké s těžké tanky
Gaming WoT Článek [WoT] Fjordy, mapa pro lehké s těžké tanky

[WoT] Fjordy, mapa pro lehké s těžké tanky

Thundarr

Thundarr

20. 4. 2019 12:50

Mapa Fjordy byla několikrát přepracována, nyní si pro ni Wargaming připravil zajímavé video, které vzniklo z dlouhodobé analýzy.

Reklama

Na oficiálním Youtube kanálu World of Tanks se objevilo moc pěkné video o jedné z posledních přepracovaných map s názvem Fjordy. V tomto videu vám budou odhaleny nejčastější cesty lehkých a těžkých tanků. Budou vám odhaleny zajímavé pozice, strategie, a hlavně nejčastější cesty těchto dvou typů vozidel.

Toto video bylo vytvořeno na základě analýzy tisíců opakování a také zkušeností hráčů. Není vždy jednoduché najít tu správnou cestu na bojištích. Sám jsem zjistil, že na některých mapách vybírám vždy stejné pozice ať už tam vyrážím s kterýmkoli typem tanků Je to o zvyku a o pocitu z dané mapy. Samozřejmě ne všechny pozice se hodí pro všechny stroje a občas je opravdu umění najít to správné místo.

Nezapomínejte ale, že i takováto analýza vám pomůže odhalit, kam se pravděpodobně přesune nepřítel, kde jej očekávat a kde se pravděpodobně nacházet nebude. Poté můžete vybrat pozici i trochu riskantní, nicméně takovou, který vám přinese obrovský úspěch v bitvě. Přejeme příjemnou zábavu.

Fjordy, část první

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama