[WoT] Historie nového letadla od Wargamingu
Gaming WoT Článek [WoT] Historie nového letadla od Wargamingu

[WoT] Historie nového letadla od Wargamingu

Thundarr

Thundarr

31. 8. 2019 13:46

Jistě si pamatujete letadlo, které bylo vyvinuto ne jen v barvách World of Tanks.

Reklama

Přímo na polském YouTube kanálu World of Tanks se objevilo moc pěkné video o tom, jak vznikalo letadlo World of Tanks. I když je toto video v polštině, jde mu rozumět, bohužel anglicky jsem ho nenašel, ne v tuto chvíli!

V očekávání největšího evropského festivalu interaktivní zábavy Wargaming Fest: Tankistův den, Wargaming ve spolupráci s Belarian Airlines vytvořil krátký film o historii nového „Letadla“, které se stalo létající reklamou nejen obou společností, ale také samotné země.  

Ve filmu můžete vidět taky běloruského ministra zahraničních věcí Uladzimira Makieje, ministra sportu a cestovního ruchu Sergeie Kowalczyka, herce Kamila Łarina, hudebníka Sergeie Michałoka, astronauta Olega Artemeva, ředitele Belavia Anatoly Gusarov a vydavatelského ředitele Wargamingu Maksyma Chuwałowa.  

Toto úžasné letadlo také přinese mnoho hostů na nadcházející Wargaming Fest: Den tankisty, který se bude konat v Minsku 15. září. Účastníky této akce pobaví slavní ukrajinští, ruští a bělorusští hudebníci, například Wopla Widopliasowa, Zwieri a Krambambula a legendární kalifornská skupina The Offspring bude hvězdou festivalu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama