[WoT] Hodnocená sezóna 2019 je zde
Gaming WoT Článek [WoT] Hodnocená sezóna 2019 je zde

[WoT] Hodnocená sezóna 2019 je zde

Thundarr

Thundarr

21. 5. 2019 11:59

Těšili jste se na skill MM?

Reklama

Mnohdy hráči volají po skill matchmakingu. Znamenalo by to, že by v bitvách proti sobě stáli zhruba stejně kvalitní a zkušení hráči. Hodnocené bitvy by tento matchmaking měli proměnit v realitu. Není to sice úplně přesné, nicméně čím výš se v hodnocení dostanete, tím kvalitnější hráče potkáte.

Jen o matchmakingu samozřejmě hodnocené bitvy nejsou. Tato sezóna odstartuje s vozidly desáté úrovně a bude to pořádný rachot. Nová sezóna přinese i nová překvapení, nové odměny. Hratelnost hodnocených bitev byla vylepšena na základě připomínek hráčů. Byla přepracována mechanika hodnocení a systém postupu žebříčkem, proto by nyní měl být samotný postup spravedlivější, transparentnější a hlavně zábavnější. Hlavní cíl této série zůstává ale beze změn, stále můžete získat spousty zajímavých odměn, včetně jedinečného vozidla IX. tieru!

20. května 2019, 10:00 – 10. června 2019, 10:00

Pracovní dny: 14:00 do 02:00  Víkendy: 10:00 do 02:00 

V roce 2019 by se měly objevit celkem tři sezóny hodnocených bitev. Mechanika hodnocení byla rozdělena do 4 různých divizí. Každá divize obsahuje 15 hodností, přes které se musíte dostat. Postup přes hodnosti je zcela lineární, od 4. až po 1. divizi, a ze své divize nemůžete spadnout do nižší divize. Jakmile dokončíte divizi, objevíte se v jedné z lig dle svých výkonů.

  • Hráči v nejlepších 20 % se ocitnou ve Zlaté lize
  • Dalších 30 % bude hrát ve Stříbrné lize
  • Zbývajících 50 % hráčů skončí v Bronzové lize

[WoT] Hodnocená sezóna 2019 je zde

Wargaming navíc pro urychlení postupu přinesl novou mechaniku s názvem bonusové bitvy. Jedná se o ekvivalent každodenního násobitele za první vítězství, který automaticky zdvojnásobuje postup v hodnocených bitvách "prýmky". Samozřejmě pokud v bitvě prýmek nedostanete, mechanika bonusové bitvy bude uplatněna až jej obdržíte.

Odměny za sezónu

Jistě vás zajímá, co můžete v hodnocených bitvách získat.

  • Kredity
  • Bony
  • Zlaťáky
  • Jedinečné styly
  • Dodatečné odměny
  • V závislosti na vašich výsledcích ve všech třech sezónách můžete získat hlavní odměnu, jedinečné vozidlo IX. úrovně. Bohužel název tohoto vozu je zatím tajný. Nebo ne?

[WoT] Hodnocená sezóna 2019 je zde

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama