[WoT] Jak budou vypadat nové "Plány"
Gaming WoT Článek [WoT] Jak budou vypadat nové "Plány"

[WoT] Jak budou vypadat nové "Plány"

Thundarr

Thundarr

25. 3. 2019 10:47

Wargaming do hry přidá zajímavé odměny v podobě plánků, které vám přinesou slevy zkušeností na výzkum tanků.

Reklama

Někde máme kampaně, jinde máme příběhy, ve World of Tanks zkoumáme tanky. Výzkum tanků je mnohdy zdlouhavý a otravný, Wargaming ho chce nyní vylepšit a zpříjemnit přidáním “plánů”. Je to sice zajímavý krok, nicméně pouze pro hráče, kteří se hrou začínají nebo nemají vyzkoumánu většinu linií, jak je tomu u spousty starších, věrných hráčů.

POZNÁMKA WG: koncept plánů není zcela dokončen. Tato funkce sestává z mnoha aspektů a stále se aktivně vyvíjí, takže se v budoucnu ještě dočká úprav.

Prozatím víme, že plány jsou speciální předměty, které budeme moci získávat v odměnách za bitvy, kde budeme nadprůměrně úspěšní. Tyto odměny se budou objevovat při hraní s vozidly V. – X. tieru. Údajně nepůjdou koupit za kredity, zlaťáky, ani za reálné peníze.

Plány se boudou využívat k získání slev na vyzkoumání tanků, to by vám mohlo hodně pomoci v postupu ve hře. Tyto plány budou ovlivňovat cenu vyzkoumání tanku, nikoli však modulů na něm. To znamená, že vám upraví cenu zkušeností od posledního modulu směrem k dalšímu tanku.

Čím lepší jste v bitvě, tím je větší pravděpodobnost, že dostanete odměnu za zásluhy v podobě plánu na specifické vozidlo. Tyto předměty jsou dostupné pro tanky všech linií a národů od tieru II po tier X a to včetně vozidel, která jste již vyzkoumali.

Další informace: 

  • Pokud získáte plán pro vozidlo, které již máte vyzkoumané, změní se na univerzální plán, popřípadě na národní plán.
  • Univerzální plány jdou použit na tanky jakéhokoliv národa.
  • Národní plány můžete využít na vozidla příslušného národa.
  • Národní a univerzální plány vám neposkytnou slevy, pokud je nemáte přepracované na plány pro specifický stroj. Chcete-li tuto změnu provést, budete potřebovat určitý počet těchto plánů.

Je vcelku jasné, že pro vozidla různých úrovní se bude počet potřebných plánů lišit.

  • Například na vytvoření kompletního plánu vozidla IV. tieru budete potřebovat 1 národní a 4 univerzální plány.
  • Na vozidla V. úrovně budete potřebovat 2 národní a 6 univerzálních plánů.
  • Na tanky X. úrovně budete potřebovat 4 národní a 12 univerzálních plánů.

[WoT] Jak budou vypadat nové "Plány"

Tato novinka je rozhodně atraktivní pro nové, nebo začínající hráče, kteří ještě nemají odehranou velkou dávku bitev. Samozřejmě za předpokladu, že hře trochu rozumí a dokážou zahrát úspěšné bitvy. Nejsem si úplně jist, jestli bude k něčemu hráčům, kteří hru hrají více let a mají vyzkoumanou většinu pro ně zajímavých linií. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama