[WoT] Jak na nový Caernarvon AX?
Gaming WoT Článek [WoT] Jak na nový Caernarvon AX?

[WoT] Jak na nový Caernarvon AX?

Thundarr

Thundarr

17. 9. 2018 12:57

Nyní běží maraton na britský těžký tank Caernavon Action X, chcete vědět jak s ním hrát?

Reklama

Caernavon Action X je nový prémiový tank osmého tieru. Je to britský těžký tank a nyní probíhá náročný maraton, ve kterém si tento tank můžete vyjezdit. Dostat jej zadarmo. Zdánlivě jednoduché mise zaberou opravdu dost času. 

V tomto maratonu máte na každém stupínku dvě možnosti cesty. Buď se vydat cestou plnění speciálních misí, které musíte plnit s tanky desátého tieru, nebo se vydat cestou slabších hráčů a sbírat základní zkušenosti. Musím se přiznat, že sám jsem si kvůli tomuto maratonu zaplatil prémiový účet, jelikož tank vypadá velice dobře a jezdit bitvy s desátými tiery bez prémiového účtu je dosti kreditově náročné. Potřebuji plnit určité standardy, používat prémiovou munici spotřební materiály, zkrátka bitvy jsou nákladnější.

Koukal jsem na mise, které potřebuji plnit s desátými tiery a zjistil jsem, že některé z nich jsou opět závislé na tom, jak bude hloupý váš protivník, a že vás vlastně nutí jezdit s určitými tanky, které vlastně normálně vůbec nehrajete. Když jsem si spočetl, kolik bych musel odehrát bitev abych nasbíral dané množství základních zkušeností, posmutněl jsem a maraton jsem vzdal, tolik času opravdu nemám.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama