[WoT Konzole] World of Tanks: Mercenaries oslavují 5 let na konzolích
Gaming WoT Článek [WoT Konzole] World of Tanks: Mercenaries oslavují 5 let na konzolích

[WoT Konzole] World of Tanks: Mercenaries oslavují 5 let na konzolích

Thundarr

Thundarr

14. 2. 2019 16:41

Přejeme vše nejlepší!

Reklama

World of Tanks: Mercenaries slaví pět let na konzolích. 18 milionů hráčů, tank zdarma, obrovské slevy a největší odměny v historii!

Globální fenomén World of Tanks debutoval na konzolích před pěti lety a to na Xboxu 360. V současné době je World of Tanks: Mercenaries také k dispozici na Xbox One a PlayStation 4. I nadále se jedná o jednu z největších free-to-play her dostupných na konzole. Wargaming oznamuje, že hra na konzolích překročila hranici 18 milionů registrovaných hráčů a plánuje oslavit tento úspěch s pětiletým výročím hry!

Až do 18. února mohou všichni velitelé, kteří budou hrát minimálně jednu tankovou bitvu, obdržet zdarma prémiový lehký tank MK VIC.

Na oficiálních stránkách World of Tanks: Mercenaries, čekají na hráče soutěže s výhrami pro více než 6500 jednotlivců, od bund, batohů, otvíráků, medailí, odznaků až po Xbox One X a PlayStation 4. Pět šťastných účastníků pojede do Minnesoty v USA. V květnu zde pořádá WG velkou párty s tanky, budou se zde ničit auta. Kromě toho mohou hráči očekávat slevy až 75% na vybrané prémiové tanky, volnou výměnu zkušeností nebo slevu 20% na výměnu zlata a stříbra v obchodě. Několik nových tanků vyletí na bojiště přímo z továrny. Například AMX Canon d'assaut de 105 je francouzský stíhač tanků. Druhým vozidlem je T-VI-100, hybrid sovětských technologických nápadů a německého zajatého tanku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama