[WoT] Na supertestu se objevil tank M-V-Y
Gaming WoT Článek [WoT] Na supertestu se objevil tank M-V-Y

[WoT] Na supertestu se objevil tank M-V-Y

Thundarr

Thundarr

25. 10. 2021 18:06

Americký těžký tank X. úrovně M-V-Y se chystá vstoupit do Supertestu.

Reklama

M-V-Y je tank nejvyšší úrovně v linii Yoh a obsahuje novou mechaniku náhradních pásů. Počínaje VII. úrovní jsou tato vozidla kromě hlavních vybavena ještě několika menšími pásy. Když se podíváte pozorně, uvidíte je na zadních válcích. To jsou náhradní pásy. Tato novinka umožňuje vozidlům z linie Yoh zůstat v pohybu (i když pomalejšími rychlostmi), i když jsou zničeny oba hlavní pásy.

[WoT] Na supertestu se objevil tank M-V-Y

Tento tank nejvyšší úrovně bude moci používat dvě děla: 105 mm a 120 mm. První dělo je přesnější a způsobuje větší poškození za minutu, zatímco druhá způsobuje větší poškození na výstřel. Test ukáže, které dělo se objeví ve finální verzi, až linie vstoupí do hry.

105mm dělo způsobí poškození 360 HP na výstřel. Průbojnost hlavní munice APCR je 268 mm a speciální munice HEAT je 315 mm. Přesnost děla je 0,35, doba míření 2 sekundy a doba nabíjení 7,8 sekundy.

120mm dělo způsobí poškození 440 HP na výstřel. Průbojnost hlavní munice APCR je 252 mm a speciální munice HEAT je 300 mm. Přesnost děla je 0,38, doba zaměření 2,5 sekundy a doba nabíjení 10,5 sekundy.

Čelní pancíř vozidla dosahuje na věži 355 mm. Tank má 2200 HP. Jeho výkon na tunu je 18,4 KM/t, což mu umožňuje dosáhnout rychlosti až 40 km/h.

M-V-Y je těžký tank, úhly deprese a elevace hlavně a pancéřová věž umožňuje využít terénních nerovností. Mechanika náhradních pásů zvyšuje jeho šance na přežití, i když vás znehybní protivník, což otevírá nové taktické možnosti na bojišti.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama