[WoT] Nové video ze série "RNG v akci"
Gaming WoT Článek [WoT] Nové video ze série "RNG v akci"

[WoT] Nové video ze série "RNG v akci"

Thundarr

Thundarr

14. 5. 2019 15:46

Nedílnou součástí oblíbené hry World of Tanks je RNG. Vždyť to znáte, to je ten trpaslík co hází kostkou.

Reklama

RNG je nedílnou součástí hry World of Tanks. Spousta lidí je na tohoto trpaslíka, který všem dělá jen problémy, naštvaná. I tak musím ale říci, že World of Tanks by nebylo bez RNG World of Tanks. Ať už je to, jak chce, bez aspektu náhody a štěstí by hra nebyla tou stejnou hrou a dost možná by hodně ztratila i na poli zábavnosti.

RNG platí dvojnásob u velkých kalibrů. Proč? Na to je vcelku jednoduchá odpověď. Pravidlem je, že velké kalibry nejsou tak přesné jako ty menší. Tím pádem je daleko větší pravděpodobnost, že při nedoměřeném děle minete svůj cíl. Vlastně i při doměřeném děle je velká šance, že střela nepoletí tam kam má. 

Představte si takou KV-2. Úžasně zábavný tank, hlavně díky RNG a obrovskému dělu. Představte si například, že nepřítel s tankem T37 projíždí přes horizonty, vykukuje, aby odhalil své nepřátele. Vás to neskutečně štve, tak se připravíte a pošlete mu tam jednu domířenou a "PRÁSK". T37 je na jednu ránu zpět v garáži. 

Já osobně velice rád jezdím s velkým dělem na T49. Občas je to strašně ubíjející, když nejste schopni nic trefit ani s doměřeným dělem. Nicméně potom vám naskočí mapa doly. Vy si vyjedete na zajímavou pozici a nikde nikdo. Řeknete si, tam do toho křoví velice často najíždí kempící hráči. A tak tam jednu doměřenou pustíte. Asi 10 sekund se nic neděje a poté... BLIK! Vypnuli jste desítkové TVP. Holt, když někdo nemá hasičák...

RNG je prostě zábava

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama