[WoT] Nový tank přichází na supertest
Gaming WoT Článek [WoT] Nový tank přichází na supertest

[WoT] Nový tank přichází na supertest

Thundarr

Thundarr

13. 12. 2020 08:14

Na supertest serveru se objevuje nový speciální stroj s názvem Kunze Panzer. Opět se můžeme těšit novinky

Reklama

Nový německý střední tank IX. tieru, Kunze Panzer, brzy vstoupí do Supertestu.

Hlavním rysem tohoto vozidla je režim střelby. Na rozdíl od švédských středních tanků (a STB-1) se palebný režim tanku Kunze Panzer neaktivuje automaticky. Musíte to aktivovat ručně, podobně jako u švédských stíhačů tanků. Dalším charakteristickým rysem je způsob montáže věže. V přední části je nakloněna o 5 stupňů. V režimu střelby se zvyšuje deprese děla (na –15 stupňů, s přihlédnutím ke sklonu věže) a zlepšuje se přesnost za cenu snížené manévrovatelnosti, stability zbraně a rychlosti střelby.

Poškození na výstřel je 390 HP. Standardní munice APCR mají průbojnost pancířem 268 mm a speciální HEAT munice 300 mm. Pancíř tohoto tanku je poměrně slabý. Jeho věž je zepředu chráněna ocelovou vrstvou silnou pouze 63 mm. Vozidlo má 1600 HP.

Kunze Panzer se výrazně liší od běžných středních tanků. V palebném režimu může sloužit jako odstřelovač a v cestovním režimu může díky vysokému poškození za minutu účinně podporovat spojence ze středního dosahu. Plného potenciálu dosáhne pouze střídáním obou herních stylů, jak je to vhodné.

[WoT] Nový tank přichází na supertest

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama