[WoT]  Otázky a odpovědi týkající se herního centra Wargaming.net
Zajímavosti WoT Článek [WoT] Otázky a odpovědi týkající se herního centra Wargaming.net

[WoT] Otázky a odpovědi týkající se herního centra Wargaming.net

Thundarr

Thundarr

19. 9. 2018 15:49

Bez jakýchkoli úvodních informací a připomínek předkládáme Q & A ohledně herního centra Wargaming.net.

Reklama

Pojďme rovnou na otázky a odpovědi. Odpovídá Sub_Octavian na otázky týkající se nového herní centra. Mnoho hráčů již herní centrum používá, mnoho taky ne. Popravdě já osobně mám problémy hlavně s aktualizací. Nelíbí se mi, že mi vytěžuje počítač, když hraji jinou hru než od WG.

Proč nutíte každého do Wargaming.net Game Centra (WGC) namísto toho, aby si každý nechal takového klienta, který se mu líbí?

Problém je v tom, že WGC a Legacy (starý luncher), i když slouží stejným účelům, jsou nezávislé části softwaru. Každá z nich vyžaduje samostatnou podporu a údržbu, kromě toho zachování služby Legacy vyžaduje další práci, kterou lze zaměřit jinam, například na zlepšení služeb. WGC umožňuje lepší správu hráčů a má spoustu dalších možností, navíc může sloužit jako společná platforma pro všechny tituly WG. My a další týmy vynakládáme veškeré úsilí na to, aby WGC fungovalo stále více.

Nechci si znovu stahovat celou hru a trávit svůj čas migrováním do WGC. Je možné se tomu vyhnout?

Ano. Ve skutečnosti již nemusíte stahovat celou hru – stačí stáhnout a nainstalovat WGC, přihlásit a importovat již nainstalované herní klienty. Navíc jako odměna za váš čas obdržíte dárek ve hře za použití WGC. Další informace budou k dispozici ve zprávách na portálu.

Myslím / Slyšel jsem, že WGC je špatný software. Proč nám nabízíte produkt s nízkou kvalitou?

WGC prošla řadou vylepšení od první veřejně dostupné verze. Měli jsme několik problémů, které by v minulosti mohly přispět k takové pověsti, ale to je důvod, proč jsme začali migrovat z Legacy na WGC. Nejnovější verze je stabilní, uživatelsky přívětivá a většina problémů, na které si uživatelé stěžovali, byla opravena. Mimochodem, chtěl bych poděkovat všem, kteří se podíleli na testování a kontrole WGC.

[WoT]  Otázky a odpovědi týkající se herního centra Wargaming.net

Legacy je stále lepší. Využívá méně počítačových zdrojů, když jich WGC používá příliš mnoho. Není to dobrý důvod k udržení stávajícího klienta?

Ve skutečnosti - ne. Starý launcher není vůbec účinnější. Ještě důležitější je, že WGC má užitečnou výhodu – umožňuje vám vybrat možnost nastavovat počítačové zdroje při stahování a instalaci aktualizací. Tímto způsobem WGC zpomalí instalaci aktualizace, ale nezpomaluje připojení k internetu a práce s počítačem, které launcher Legacy není technicky schopen dělat. Volba je na vás. Kromě toho jsme provedli intenzivní testy WGC ve srovnání s jinými dostupnými řešeními na trhu a jsme potěšeni, že jsme dosáhli konkurenční úrovně. WGC je nyní moderní a vyspělé řešení.

Nepokoušíte se jen tlačit hráče do řešení, které jim umožní být obviněni reklamami z jiných her a slevových článků?

Ne. Legacy i WGC mají sekci zpráv a propagační akce v prémiovém obchodě. Oba nikoho nemohou donutit k použití tohoto zdroje. Nicméně pokud máte zájem o nejnovější herní novinky nebo nabídky z prémiového obchodu WGC, je mnohem jednodušší používat tyto prostředky. Kromě toho, pokud hrajete další hry z WG nebo pokud máte na disku další verze (např. Veřejný test), můžete je používat všechny prostřednictvím WGC - bez mnoha spouštěčů.

Jaké jsou tedy zřejmé a okamžité výhody WGC?

Jedno přihlášení, ovládání zdrojů vašeho počítače a Internetu, jeden software pro všechny tituly WG a jejich další verze, lepší prezentaci obsahu.

A co moje osobní údaje? Co zamýšlíte skrz WGC?

Nic. Legacy i WGC mohou pouze shromažďovat anonymní údaje o hlavních částech vašeho systému. Tyto specifikace s vámi nijak nesouvisí, nepotřebujeme to. Jediné, co potřebujeme pro statistiku, je konfigurace počítačů našich hráčů s cílem poskytnout lepší podporu a technický rozvoj našich her. To je všechno.

Ale uchovává své heslo. Nemáte tak přístup k důvěrným údajům?

Ne, to vůbec nepotřebujeme. Vaše heslo není uloženo ve formě, ve které může být použito, není technicky uloženo jako heslo. Nemáte se starat o zabezpečení vašich dat v WGC?

Co když mám více účtů? Musím se přihlásit pokaždé?

Od dnešního dne ano, ale pracujeme na podpoře přihlášení na více účtech v  jednom WGC.

[WoT]  Otázky a odpovědi týkající se herního centra Wargaming.net

Máte v plánu rozvíjet WGC, aby bylo užitečnější?

Samozřejmě. Nemůžeme vám nyní představit chystané nové prvky, ale pracujeme na třech důležitých prvcích WGC, které umožňují přímý přístup: podpora hráčů, prémiový obchod a sociální prvky. Budeme velmi vděční za vaše názory na zavedení prvků WGC.

Můžete přidat možnost zavření WGC po spuštění hry pro uvolnění systémových prostředků?

V současné době začínáme pracovat na využití zdrojů WGC, když je minimalizováno. Pokud zjistíme, že změny výkonu jsou viditelné, uvedeme další optimalizaci nebo přidáme takové možnosti. Prozatím můžete WGC po spuštění hry ručně ukončit.

 

Přidáte možnost aktualizovat soubory po aktualizaci klienta?

To je již zavedeno. WGC tyto soubory automaticky odstraní, ale ne okamžitě. Soubory mohou být potřebné k jejich sdílení s jinými hráči, a to i po aktualizaci klienta. Pokud je chcete smazat dříve, stačí vymazat složku "Aktualizace" ve hře

A co kompatibilita s Mac a Linuxem?

Mac je plně podporován. Pokud máte přístup k WoWs z Macu, můžete si stáhnout WGC. Můžete pracovat s Linuxem pomocí Wine, stejně jako s Legacy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama