[WoT] První výročí World of Tanks Blitz na Nintendo Switch!
Gaming WoT Článek [WoT] První výročí World of Tanks Blitz na Nintendo Switch!

[WoT] První výročí World of Tanks Blitz na Nintendo Switch!

Thundarr

Thundarr

2. 9. 2021 13:27

WoTko je na Nintendu Switch již víc než rok. Hra je zde velice úspěšná.

Reklama

World of Tanks Blitz, multiplatformní akční hra o tankových bitvách, debutovala před rokem na platformě Nintendo Switch. Za tuto dobu získala na této hardwarové platformě přes 1 500 000 milionů instalací a hráči odehráli přes 78 000 000 bitev!

Na oslavu tohoto úspěšného roku spuštění připravili vývojáři her pro hráče Nintendo Switch speciální dárkovou sadu, která obsahuje novou animovanou kamufláž „Fires of War“ pro 10 tanků dle vlastního výběru, 3 dny prémiového účtu, 100 000 kreditů a 10 epických posilovače kreditů, zkušeností, zkušeností posádky a bezplatných zkušeností. Chcete -li jej obdržet, stačí se do 13. září objevit ve hře a sbírat kontejner z herního obchodu.

Potěšení budou také noví hráči, kteří se právě chystají vyzkoušet tuto hru. Nintendo eShop má zdarma DLC s názvem „M6A2E1 & Resources“, které zahrnuje silný americký tank VII. úrovně M6A2E1, garážové místo a animovanou kamufláž „Radioactive Glow“.

"Výsledek 1,5 milionu nainstalovaných kopií hry ukazuje, že World of Tanks Blitz našel uznání mezi hráči na Nintendo Switch." Proto budeme i nadále poskytovat vysoce kvalitní hraní, “zdůrazňuje Natalia Pershyts, ředitelka vydavatelství World of Tanks Blitz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama