[WoT] Sezóna 9 nejlepších bitev týdne
Gaming WoT Článek [WoT] Sezóna 9 nejlepších bitev týdne

[WoT] Sezóna 9 nejlepších bitev týdne

Thundarr

Thundarr

18. 5. 2019 02:12

O pravidelném video okénku od Wargamingu kde vybírá několik nejlepších záznamů týdne jistě víte.

Reklama

Wargaming oznámil, že série videí z oficiálního Youtube kanálu World of Tanks se přehoupla již do deváté sezóny. Nevíte, jak se do takovýchto videí dostat? Stačí, když nahrajete svůj záznam bitvy na web WoT Replays, který najdete jej na adrese www.wotreplays.eu. Poté, když bude vaše video vybráno, se objeví v komentovaných nejlepších záznamech týdne. 

Osobně se na tyto videa dívám velice rád a to hned z několika důvodů. Zaprvé je zde jistý faktor zábavy, to je vlastně to hlavní, proč tuto hru hrajeme. Zadruhé se mohu podívat na to, jak s tanky hrají jiní hráči. Zpravidla se jedná o zkušené kvalitní hráče, kteří vám i tímto záznamem poodhalí trošku "Know how" ze své kuchyně. A v neposlední řadě zde mnohdy přijdu na spoustu zajímavých pozic, kam se se svým tankem mohu vydat. 

Mnohdy jsem se nachytal, že na různých mapách jezdím vždy na stejnou pozici. Jednoduše proto, že mi přijde nejlepší, co se týká efektivity, a většinou je taky jedno, jestli tam jedu s lehkým, středním, nebo těžkým tankem. Riskantní pozice jsou jednoduše v kurzu. Na jednu stranu sice hru můžete velice jednoduše prodat, na stranu druhou ale můžete zase hodně získat.

Bývá pravidlem, že se opakovaně obměňují maskovací sady, které dostáváte za vybrání vašeho záznamu do tohoto videa. Takže nejen, že budete slavní, navíc dostanete za odměnu maskovací sadu, která ukáže, že vaše video bylo vybráno do "Nejlepších záznamů týdne".

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama