[WoT] Tanková aukce na ruském serveru
Gaming WoT Článek [WoT] Tanková aukce na ruském serveru

[WoT] Tanková aukce na ruském serveru

Thundarr

Thundarr

4. 8. 2019 16:01

Zajímá vás jak probíhala aukce tanků na ruském serveru? Mohl by to být návod, jak přihazovat ve chvíli kdy se objeví na EU serveru.

Reklama

Máme pro vás krátkou informaci, první údaje z oblasti aukcí za dluhopisy se již objevily. Nejnižší výherní nabídkou byla 26 106

[WoT] Tanková aukce na ruském serveru

. Každý, kdo nabídl méně, nedostal tank. Opravdu to je celkem hodně, nicméně se jedná o ruský server. Kdo ví, kam se aukce vyšplhá na serveru evropském. Zde nejsou hráči tak bohatí.

Pravidla aukce dluhopisů:

Hráči, kteří vstoupili do třídy slávy, ale nezískali dost bodů slávy, aby je mohli vyměnit za vozidlo, se mohou účastnit aukce dluhopisů a pokusit se vyhrát jedno ze čtyř klanových vozidel (T95/FV4201 Chieftain, Object 907, 121В, M60 ).

[WoT] Tanková aukce na ruském serveru

Pravidla na ruském serveru

  • Aukce začíná otevřením výměnného okna pro osobní Fame body pro vozidla 18. července (Poznámka: čas zahájení aukce se může změnit). Končí 1. srpna v 10:00
  • Hráči, kteří vstoupili na Avenue of Fame, ale nezískali dost Fame bodů k výměně za vozidlo, se mohou účastnit aukce dluhopisů a předložit nabídku nejméně 5 000 dluhopisů. Upozorňujeme, že osobní body slávy lze vyměnit za dluhopisy a použít je v aukci.
  • Hráč může svou nabídku kdykoli stáhnout a podat další nabídku.
  • Na konci aukce obdrží hráči, kteří podali 1000 nejvyšších nabídek, vozidla, která sami vybrali, v aukčním okně.
  • Pokud je několik hráčů, kteří předložili nejnižší vítěznou nabídku, vozidla obdrží hráči, kteří tyto nabídky umístili nejdříve.
  • Nabídky, které nevyhrávají, budou vráceny hráčům, kteří je umístili.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama