[WoWs] Balancování lodí na Supertestu
Gaming Článek [WoWs] Balancování lodí na Supertestu

[WoWs] Balancování lodí na Supertestu

Thundarr

Thundarr

4. 4. 2018 10:10

Na supertestu se ladí několik dalších lodí, pojďme se podívat na změny.

Reklama

Máme zde několik úprav lodí na testovacím serveru. Pojďme se na ty změny podívat.

Japonský torpédoborec Shimakaze má upraveno maskování na 7,11 km (namísto 7,56), zatímco u všech modifikátorů to bylo 5,59 km (místo 5,9 km). To lodi dovoluje odhalit většinu soupeřů dříve, než zpozorují nás.

[WoWs] Balancování lodí na Supertestu

Německý křižník Admiral Hipper dostal rychlejší posouvání kormidla (9,2s místo 10,7s) a rychlejší nabíjení hlavní baterie (11,5s místo 13s). Obě tyto změny platí pro trup lodi "B" a "C". Přestože křižník má mnoho jedinečných aspektů, nevykazoval vždy požadovanou efektivitu na své úrovni. Nyní je loď pro své soupeře nebezpečnější.

Německý křižník Prinz Eugen obdržel spotřební materiál Opravářskou partu, podobnou jako u lodi Atago. Změna zvyšuje průměrnou životnost křižníku a taky jeho hratelnost je mnohem jedinečnější než u admirála Hippera.

[WoWs] Balancování lodí na Supertestu

Americká letadlová loď Midway má svůj hangár omezený na 96 letadel namísto 136. Loď se hrála stejným způsobem jako Hakuryu v kratších letadlových bitvách, ale v delších případech měl japonský rival často problémy kvůli většímu hangáru lodi Midway.

Britská bitevní loď Orion má sigma hodnotu sníženou na 1,6 z 1,8. To je způsobeno zvýšenou efektivitou lodí na jejím tieru, to zejména v rukou zkušených hráčů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama