[WoWs] Program komunitních kontributorů
Gaming Článek [WoWs] Program komunitních kontributorů

[WoWs] Program komunitních kontributorů

Thundarr

Thundarr

16. 5. 2018 13:36

Chtěli byste se přidat do tohoto programu? Poradíme vám jak na to.

Reklama

Přinášíme skvělé zprávy pro ty, kteří jsou fanoušci World of Warships a sledují dění v komunitě a kolem ní. Wargaming znovu spuštil globální Program komunitních přispěvatelů. Jeho součástí jsou hráči, kteří rozumí hře, vysvětlují různé herní mechaniky, vytváří a píší přehledy o lodích, nebo nás jednoduše baví při hraní a streamování.

Stránky se seznamem těchto lidí naleznete na speciální stránce.

[WoWs] Program komunitních kontributorů

Abychom podpořili vytváření vysoce kvalitního obsahu, dáváme vám k dispozici přímý komunikační kanál na vývojáře, předběžný přístup k testování válečných strojů a další užitečné nástroje. Také bychom vás rádi poznali osobně, abychom mohli prodiskutovat možnou spolupráci a způsoby, jak hru ještě dále vylepšit. Například nedávno jsme uspořádali mezinárodní summit v Petrohradu, který byl věnovaný spuštění tohoto programu.

Kontributory můžete poznat podle speciální vlajce, kamufláži a nášivce. Kontoruboři budou mít taky speciální skupinu „Contributor“ na fóru, . 

Pokud vytváříte videa o World of Warships, streamujete nebo píšete zajímavé články a tento program by vás zaujal, pak prosím přejděte na tento odkaz, kde najdete všechny potřebné informace.

Kontributoři budou mít možnost rozdvat dárky, pořádat soutěže. To vše jim bude k dispozici každ měsíc. Pokud budete sledovat své oblíbené bloggery, budete moci získat bonusové kódy se speciální „Kamuflážíí odběratele“, která je vyhrazena pro tento program. Kromě toho, že vám dodá vizuální neodolatelnost, vám také zajistí standardní bojové bonusy, a také +150 % k ZK za bitvu, +50 % k ZK velitele za bitvu a +100 % k volným ZK za bitvu.

[WoWs] Program komunitních kontributorů

Wargaming bude čas od času rozdávat speciální kontejnery, které jsou též vyhrazeny pro tento program. Tyto kontejnery by měly obsahovat 50 „Kamufláží odběratele“, sady vzácných ekonomických signálů, 100 000 volných ZK a dokonce prémiové lodi VIII. úrovně. 

[WoWs] Program komunitních kontributorů

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama