Z prodeje mizí další hry od Telltale Games
Gaming Článek Z prodeje mizí další hry od Telltale Games

Z prodeje mizí další hry od Telltale Games

Tomáš Rosa

Tomáš Rosa

26. 5. 2019 13:28

Po podzimním uzavření studia přichází další rána pro fanoušky.

Reklama

Každý fanoušek adventur určitě zná Telltale Games. Tohle vývojářské studio ze slunné Kalifornie přineslo na svět hry jako The Wolf Among Us, Tales from the Borderlands, The Walking Dead nebo Game of Thrones. Ačkoliv mají na svědomí mnohem více titulů a ještě minulý rok měli rozpracovaných několik projektů (The Walking Dead: Final Season, Stranger Things), přišla v září 2018 překvapující zpráva o uzavření studia. Důvodem bylo napětí mezi vývojáři a investory uvnitř Telltale Games, ale i svízelná finanční situace.

Nyní se objevila další znepokojující zpráva. Server GOG.com oznámil na svém fóru, že stahuje z prodeje zbývající herní tituly od Telltale Games, soudný den připadá na 27. května. Bude se jednat o následující hry:

  • The Wolf Among Us
  • Marvel's Guardian of Galaxy
  • Hector: Badge of Carnage
  • The Batman series
  • Sam & Max series
  • Puzzle Agent series
  • Tales from the Borderlands
  • Strong Bad's Cool Game for Attractive People

Pokud vlastníte některý z výše zmíněných titulů, nemusíte se bát, že jste vyhodili peníze z okna a už si jej nikdy nezahrajete. Všechny hry zůstanou ve vaší knihovně, a vy si je tak můžete kdykoliv znovu zahrát.

Kromě GOGu nastala podobná situace i na Steamu, kde není možné zakoupit Tales from Borderlands, série Sam & Max nebo The Walking Dead. Nicméně ale v nabídce stále zůstává Batman nebo The Wolf Among Us. Zatím se neví, jestli v pondělí zmizí i tyto hry z prodeje.

Možná potká Telltale hry podobný osud i na Playstation a Xbox storech. Prozatím nezbývá nic jiného než situaci bedlivě sledovat a čekat, co nastane.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama