Za každé očkování 20 GB na Ulož.to zdarma
Zajímavosti Článek Za každé očkování 20 GB na Ulož.to zdarma

Za každé očkování 20 GB na Ulož.to zdarma

David Jiránek

David Jiránek

26. 11. 2021 21:50

Stahovat můžete maximální rychlostí už teď.

Reklama

Server Ulož.to asi netřeba představovat. Na tomto dobře známém webu seženete vše od rozboru povinné četby přes filmy a seriály až po software včetně her a jejich modifikací. Nyní přichází akce v reakci na probíhající pandemii.


Následující text je pouze informativní. Nikoho nenavádíme / neodrazujeme k očkování, jsme herní web a tyto názory a vyjádření přenecháváme odborníkům. Zároveň nechceme navádět k nelegálnímu stahování her. Na zmíněném serveru je i spousta legálně nahraného obsahu, který vám může přijít vhod.


Od 24. listopadu je na stránce ulozto.cz/ockovani k dispozici formulář v rámci kterého můžete získat opakovaně 20 GB kreditu pro neomezeně rychlé stahování. Pro získání je třeba nahrát, nebo oskenovat QR kód s platným očkováním vás, nebo kohokoliv z přátel a rodiny. Každý kód platí jen jednou. Připsaný kredit vám zůstane po dobu 6 měsíců.

Jan Karabina, výkonný ředitel Ulož.to cloud se k akci vyjádřil následovně:

„Rozhodli jsme se odměnit všechny zodpovědné lidi, kteří svým očkováním přispívají k poražení pandemie Covid-19. Věříme, že tato pozitivní motivace k očkování přispěje ke zvýšení celkové proočkovanosti obyvatel. Zároveň bychom rádi inspirovali i další firmy a podnikatele v České republice, aby se k této formě motivace přidali. Lidé mají rádi odměny a pokud bude seznam dárků, slev a benefitů pro očkované dlouhý, může skutečně jít o podstatný motivační impuls“ 

Stanislav Pacan, technický ředitel společnosti dodává, že nejde o nový nápad. V západních zemích je tento model běžným motivačním nástrojem v soukromém sektoru.

Provozovatelé webu věnovali pozornost ochraně osobních údajů. Žádná data po kontrole QR kódu nejsou uložena. Vytvořené řešení jsou ochotni tvůrci bezúplatně sdílet s dalšími společnostmi, které se do akce přidají.

Akce běží až do odvolání nebo do konce pandemie.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama