Zakladatel série Titanfall bude nově dohlížet na vývoj Battlefieldu
Gaming Článek Zakladatel série Titanfall bude nově dohlížet na vývoj Battlefieldu

Zakladatel série Titanfall bude nově dohlížet na vývoj Battlefieldu

Radek Raudenský

Radek Raudenský

4. 12. 2021 12:09

Vince Zampella opět povyšuje.

Reklama

Vydání Battlefield 2042 není úplně košér. Hráči si na hru stěžují ve spoustě ohledů a je jasné, že v nitru studia DICE to asi nevypadá moc dobře. Hráči to vnímají trochu jinak – dozvídají se až o konečných odchodech mnoha důležitých vývojářů, kteří stály za důležitými designovými rozhodnutími. EA tyto změny oficiálně potvrdilo a prozradilo, kdo bude za značkou nově stát.

Po odchodu Oskara Gabrielsona, bývalého ředitele DICE, se do vedení značky Battlefield dostává velice známá tvář světa stříleček – Vince Zampella, zakladatel studia Respawn. Jeho ruce se zdají být zlatým nástrojem pro tvorbu stříleček, před více jak dekádou pracoval na sérii Call of Duty, následně založil již zmíněný Respawn, kde vytvořil dva díly Titanfall. Následně se podílel na tvorbě Apex Legends či Jedi Fallen Order. Právě on by nyní měl dohlížet na vývoj nového Battlefieldu i dalších vstupů do této série.

Na vývoji bude spolupracovat i Marcus Lehto, jeden z tvůrců série Halo, který by měl pracovat na příběhu Battlefieldu. EA totiž plánuje do světa Battlefield 2042 zasadit více her, hlavní je ale samozřejmě podpora současného dílu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama