Zapoj se do Grunex Fortnite Classic Duo Challenge o super ceny
Esport Fortnite Článek Zapoj se do Grunex Fortnite Classic Duo Challenge o super ceny

Zapoj se do Grunex Fortnite Classic Duo Challenge o super ceny

Nicolas Heller

Nicolas Heller

31. 3. 2019 14:18

Vyhraj Monopoly Fortnite stolní hru v Grunex Fortnite Classic Duo Challenge.

Reklama

Čekal jsi na kompetitivní Fortnite? Už nemusíš! Dej vědět svému parťákovi a pusťte se společně do naší výzvy! Těšit se můžeš na pořádnou dávku těžení, stavění a přestřelek. Těšit se můžete na několik turnajů ze série Grunex Fortnite Classic Duo Challenge, kde budete moci poměřit svoje síly se zbytkem domácí špičky. Na vítěze bude čekat známá deskovka Monopoly oháknutá do parádního Fortnite kabátu a s prázdnou neodejdou ani další v pořadí. Tak co, přijmeš Grunex výzvu?

Zapoj se do Grunex Fortnite Classic Duo Challenge o super ceny

Turnaj se odehraje stylem 2v2 na public serverech. Všechny zápasy proběhnou v single elimination pavouku formátem BO1, až na finále a zápas o třetí místo, který se odehraje BO3. Výše postavený tým v pavouku pozve oba hráče nepřátelského týmu do lobby a spustí hru jako SQUAD (4 hráči).

Po odehrání hry si týmy navzájem pošlou screenshoty s počtem killů a zadají výsledek do systému na stránce zápasu. Ve finále a zápase o třetí místo sečtou killy obou týmů ze všech tří her a součet zadají do systému.

Přijmi výzvu a zaregistruj se do turnaje!

Registrace je otevřená všem týmům složených ze dvou hráčů, kteří vlastní Fortnite účet. Počet účastníků v turnaji není nijak omezen.

K registraci je potřeba si založit Grunex účet na našem webu (je to zdarma a zabere to pár sekund), přidat jméno ze hry do svého Grunex profilu a poté se zaregistovat do turnaje zde:

Kompletní pravidla turnaje: ZDE

Čím budou oceněni ti nejlepší?

Minimální účast pro udělení výher je 64 týmů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama