Změníme hraním svět? Charitativní turnaj BLAST Spike Nations hlásí návrat.
Esport Valorant Článek Změníme hraním svět? Charitativní turnaj BLAST Spike Nations hlásí návrat.

Změníme hraním svět? Charitativní turnaj BLAST Spike Nations hlásí návrat.

Sgt Navážka

Sgt Navážka

8. 10. 2021 19:37

Začíná nám druhý ročník charitativního turnaje i s trojnásobnou českou účastí.

Reklama

Před necelým rokem slavil velký úspěch první charitativní turnaj BLAST Spike Nations, a tak se i tentokrát můžeme těšit na třídenní nálož zábavy pro dobrý účel. Systém celého turnaje se nicméně mírně proměnil. Z původních deseti národních týmů bude tento ročník soutěžit celkem sedm národních týmů, doplněných o pět týmů regionálních. Svůj tým tak do turnaje vysílá Velká Británie, Španělsko, Turecko, Portugalsko, Polsko, Francie a Itálie. Doplňovat je budou spojený tým Německa, Rakouska a Švýcarska, tým severských zemí, tým CIS, tým Beneluxu a pro nás obzvlášť zajímavý tým východní Evropy.

Stejně jako na prvním ročníku i zde budou sestavy tvořeny známými osobnostmi, streamery a profesionálními hráči z dané země, či regionu. A tentokrát přislíbila účast opravdu velmi zvučná jména. Mezi největší taháky tohoto turnaje tak budou jistě patřit hráči známí především ze svého dřívějšího působení na CS:GO profesionální scéně - kennyS (Francie) a ANGE1 (CIS).

Čas si pro charitativní event udělala také další známá jména profesionálního Valorantu - lowel (Španělsko), cNed (Turecko), nAts (CIS), nebo Boaster (Velká Británie). Za náš východoevropský tým budou nastupovat hned tři česká esa, hráč týmu Fnatic Martin "Magnum" Peňkov, z týmu Giants Gaming se připojí Štěpán "Ambi" Beránek a v neposlední řadě také Karel "Twisten" Ašenbrener z týmu BIG.

Změníme hraním svět? Charitativní turnaj BLAST Spike Nations hlásí návrat.

Celý turnaj se bude odehrávat od 7. do 9. října ve formátu bo1 zápasů s bo3 finále. Týmy jsou rozřazeny do skupin po čtyřech a z každé skupiny postupují dva týmy do playoffs. V map poolu se nám navíc objeví i nová, na profesionální scéně zatím nehraná mapa Fracture. Hlavní "cenou" je tento ročník 60.000,- €, které budou po odehrání celého turnaje darovány na vybranou charitu.

Mimo to oznámila společnost BLAST, která spolu s Riot Games zaštiťuje celou akci, že během průběhu turnaje bude pořádat na streamu eventy, které celkový darovaný objem ještě navýší, a zároveň tak poskytnou divákům možnost se do charitativní činnosti přímo zapojit. Proto bychom rádi vyzvali každého, kdo by si na tuto dobročinnou akci našel čas, aby se přišel na oficiální stream BLAST Spike Nations podívat a podpořit tak nejen naše hráče, ale hlavně účel tohoto turnaje. Oficiální stream naleznete zde.

Změníme hraním svět? Charitativní turnaj BLAST Spike Nations hlásí návrat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama