ALL Controller: Gamepad, který ovládne všechny konzole a další zařízení
Technologie Článek ALL Controller: Gamepad, který ovládne všechny konzole a další zařízení

ALL Controller: Gamepad, který ovládne všechny konzole a další zařízení

Filip Němeček

Filip Němeček

5. 8. 2017 13:00

Vadí vám používání různých gamepadů? Řešení už sehnalo peníze přes Kickstarter.

Reklama

ALL Controller: Gamepad, který ovládne všechny konzole a další zařízení

Máte doma více konzolí? Nebaví vás vlastnit více gamepadů a hlavně si pořád zvykat na nové tvary? Či byste si rádi zahráli také mobilní hry s ovladačem? Přesně pro vás je určený gamepad ALL Controller, který se před pár dny objevil na Kickstarter.

Za tu dobu již stihl vybrat požadovanou částku ve výši 75 tisíc kanadských dolarů, což vychází asi na 1 300 000 Kč. Dá se čekat, že do konce kampaně bude tato částka ještě znatelně překonána.

Ovladač se od všech ostatních liší hlavně tím, že obsahuje displej. Právě to bude hlavní pomocník při párování s nejrůznějšími zařízeními. Někdy poslouží USB kabel, jindy bude třeba bezdrátové párování. Gamepad aktuálně kamarádí s PC, Mac, Linux, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, Android a iOS. Jak vidíte, název není zvolen jen tak. Bezdrátově má fungovat až 40 hodin. Myslelo se také na VR a dokonce tvůrci mluví o ovládání dronů.

Do budoucna tým plánuje podporu Nintendo konzolí. Jmenovitě Wii, Wii U a hlavně Switch.

Když už ovladač funguje s takovou hromadou zařízení, tak se můžete spolehnout na obrovské možnosti nastavení. Samozřejmostí jsou tak makra, či mapování tlačítek. Nastavíte také citlivost páček, „mrtvé zóny“ (po dosažení určitě hranice dojde k deaktivaci snímání) a celou řadu dalších možností.

Díky obsaženému „Mouse & Keyboard“ módu si na PC zahrajete i hry, které normálně gamepad nepodporují.

{control gallery}

ALL Controller by měl prvním podporovatelům dorazit v květnu 2018. Základní kabelová verze přijde na CA$ 55, pokud budete mezi prvními, jinak CA$ 65, což činí 970 Kč a 1140 Kč respektive. Bezdrátová varianta, která bude fungovat se vším, potom přijde na CA$ 80, což je v přepočtu 1400 Kč.



Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama