battlefield-1-do-boje-povola-take-francouzskou-a-ruskou-armadu
Gaming Článek Battlefield 1 do boje povolá také francouzskou a ruskou armádu

Battlefield 1 do boje povolá také francouzskou a ruskou armádu

Filip Němeček

Filip Němeček

30. 8. 2016 12:30

Budou ale součástí Premium, společně s 16 mapami a dalším obsahem. Známe podrobnosti.

Reklama

Do vydání očekávaného Battlefield 1 sice ještě zbývají asi dva měsíce, EA se ale už rozhodlo odhalit Premium, které sérii provází už od dob Battlefield 3. Kromě očekávaných map a zbraní dostaneme také dvě nové strany konfliktu.

První přídavek se jmenuje They Shall Not Pass a dorazit má v březnu příštího roku. Právě toto rozšíření přinese francouzskou armádu. Některé z pozdějších potom přidá tu ruskou. Celkem budou DLC čtyři a Premium hráči budou mít vždy přednostní přístup o dva týdny.

Battlefield 1 do boje povolá také francouzskou a ruskou armádu

Do hry se tak po vydání dostane 16 nových map, každé DLC přinese čtyři. Nových zbraní má být 20, dostanete také 14 unikátních psích známek a stejný počet kufříků „Battlepack“, které určitě znají hráči Battlefield 4 a Hardline. V nich se mají ukrývat třeba unikátní kamufláže na zbraně. Kufříky budou Premium hráči dostávat na měsíční bázi, ten první dostanou už v listopadu. Pokud Premium koupíte později, tak byste měli dostat všechny předchozí najednou.

Battlefield 1 do boje povolá také francouzskou a ruskou armádu

Přídavky mají přijít s novými vozidly, herními módy a rozšířeními pro nový režim Operations. Zde ale zatím neznáme konkrétní počty. Poslední částí budou další Elite herní třídy. Jedná se o speciální silné bojovníky, jejichž výbavu lze sebrat na mapě. Zatím víme třeba o obrněném kulometčíkovi či vojákovi s plamenometem.

Koncem měsíce má začít betaverze s mapou pouštní mapou Sinai Desert. Battlefield 1 potom vychází 18. října pro PC, Xbox One a PlayStation 4. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama