battlefield-1-potvrzuje-a-predstavuje-mapy-a-herni-mody
Gaming Článek Battlefield 1 potvrzuje a představuje mapy a herní módy

Battlefield 1 potvrzuje a představuje mapy a herní módy

Filip Němeček

Filip Němeček

21. 9. 2016 12:21

Map bude devět, v prosinci přijde další zdarma. Módů šest, včetně klasik.

Reklama

DICE definitivně odhalilo, na kolik map a herních módů se můžeme těšit při vydání Battlefield 1. Map bude celkem devět, desátá vyjde zdarma v prosinci. Mezi nimi bude Ballroom Blitz, která představuje konečnou fázi války a odehrává se okolo řeky Meuse. Argonne Forest nás vezme do hustého lesa, kde se prý máme těšit na „brutální“ boje na blízkou vzdálenost. V lese má být celý labyrint bunkrů a celkově má být mapa hlavně pro pěchotu.

Zatím devět map

Fao Fortress má představovat jeden z prvních střetů Velké Británie s osmanskou říší. Bojovat se bude na pobřeží a také ve starodávné pevnosti. Tvůrci naznačují, že na této mapě bude obří bitevní loď. Suezský průplav bude bojištěm další mapy pojmenované prostě Suez, zde si zabojujeme uvnitř města a také v blízké poušti. Mapu The St. Quentin Scar můžete znát z videí, hrála se totiž v alfa verzi hry. Odehrává se na venkově v severní části Francie.

Battlefield 1 potvrzuje a představuje mapy a herní módy

Sinai Desert není nutné dlouze představovat, tuto pouštní mapu si šlo zahrát v rámci bety. Mapa Amiens nás vezme do stejnojmenného francouzského města. Čeká nás tak spousta destrukce a přestřelek nablízko. Monte Grappa nás vezme velmi vysoko, odehrává se v alpách. Zbraně několika přítomných pevností půjde využít k potrápení nepřítele. A konečně poslední mapa Empire’s Edge. Opět si zabojujeme na pobřeží, tentokrát u toho středomořského. Zřejmě dorazí také bitevní loď.

Nové módy War Pigeons a Operations

Mapy máme probrané, tak hurá na herní režimy. Conquest a Rush jsou stálice, které všichni hráči dobře znají a navíc byly v betě. Stejně tak Team Deathmatch není třeba představovat. Dále tu bude Domination, což je prakticky Conquest, akorát soustředěný na menší bojiště a střety. Novinkou je War Pigeons. Budeme bojovat o holuby!

Battlefield 1 potvrzuje a představuje mapy a herní módy

Úkolem tohoto módu je na mapě najít klec s holubem, dostat ji na bezpečné místo a připravit zprávu pro povolání artilerie. Jakmile je zpráva úspěšně připravena, tak se nepřítel může těšit na výbušné překvapení. DICE ale zatím neřeklo, co bude podmínkou vítězství.

Konečně také známe více detailů o novém Operations. Vypadá jako takový Rush na steroidech. Zřejmě se hodí pro situace, kdy máte dost času na hraní. Má totiž jít o sekvence vybraných map, kde se po dobojování na jedné přesuneme dále. Původní bojiště má navíc být vidět na horizontu. Útočný tým tak bude muset obsadit poslední bod na poslední mapě, aby vyhrál. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama