battlefield-1-ukazuje-gameplay-trailer
Gaming Článek Battlefield 1 ukazuje gameplay trailer

Battlefield 1 ukazuje gameplay trailer

Filip Němeček

Filip Němeček

13. 6. 2016 10:01

Takhle se bude bojovat v 1. světové válce v podání DICE.

Reklama

Dočkali jsme se slíbeného traileru s herními záběry z velmi očekávaného pokračování Battlefield série. Vidět můžete třeba obří Zeppelin, jak se zřítí na bojiště. Nechybí ani spousta letecké akce.

V Battlefield 1 se můžeme těšit na pojetí celého konfliktu, hra se bude odehrávat v letech 1914 – 1918. Kampaň má být obsáhlá, ale přijít s trošku jiným podáním. Bude rozdělena na kratší příběhy, aby mohla ukázat různá časová zasazení a herní lokace.

Mezi armádami má být německá, britská, italská a rakouská. Objevit se má rovněž dynamické počasí. V průběhu bitvy vás tak může překvapit třeba mlha nebo déšť a tyto změny mají mít podstatný vliv na hratelnost.

Do vozidel se nově budeme přímo „spawnovat“, takže vám je na mapě nikdo už neukradne před nosem. DICE také potvrdilo, že vozidla, která zatím uvidíme, nejsou všechna, co budou ve finální hře. Speciální typ vozidel studio označuje jako „monstra“ (v angličtině behemoths). Půjde o mocné stroje, co zvládnou otočit průběh bitvy. Neobjeví se ale tak často. Zatím byla potvrzena pouze vzducholoď.  

Battlefield 1 má vyjít 21. října na PC, Xbox One a PlayStation 4. 

{control gallery}

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama