chcete-zpet-2-svetovou-valku-battalion-1944-ji-prinese
Gaming Článek Chcete zpět 2. světovou válku? Battalion 1944 ji přinese

Chcete zpět 2. světovou válku? Battalion 1944 ji přinese

Filip Němeček

Filip Němeček

4. 2. 2016 18:28

Ambiciózní projekt chce přinést důstojného nástupce Call of Duty 2 a Medal of Honor.

Reklama

Současné střílečky se již několik let točí okolo současnosti a více či méně vzdálené budoucnosti. S Call of Duty se asi už zpátky do Druhé světové nevrátíme, ráda nás tam ale vezme novinka Battalion 1944, která se právě objevila na Kickstarteru.

Hlavním cílem britského studia je přinést klasickou střílečku v novém grafickém kabátku. Její tvůrci vyrůstali na Call of Duty 2 a Medal of Honor a chtějí si nejen pro sebe vytvořit stejně skvělý zážitek ze známého konfliktu.

Chcete zpět 2. světovou válku? Battalion 1944 ji přinese

Battalion 1944 bude také klást důraz na autentičnost. Studio strávilo dost času v historických lokalitách a prohlídkou dobových zbraní, aby je mohlo co nejlépe do hry přenést. Do ruky se nám tak dostane známý M1 Garand, Thompson či puška Kar98  a spoustu dalších zbraní. Navštívíme Carentan, lesy Bastogne a další známé lokality.

Chcete zpět 2. světovou válku? Battalion 1944 ji přinese

O grafickou podívanou se má postarat Unreal Engine 4, což mimo jiné znamená, že je hra připravena na DirectX 12 a další aktuální technologie. Nemusíte se bát nekonečného odemykání zbraní či schopností zasahujících do hratelnosti. Tomu se chce Battalion 1944 vyhnout a nabídnou pouze odemykání předmětů pro přizpůsobení vašeho vojáka.

Samozřejmostí budou dedikované servery a studio si dá také záležet na části hry, která se stará o síťovou komunikaci či tzv. „netcode“.

Battalion 1944 ještě před vydáním nabídne betaverzi a také Steam Early Access. Plná hra se potom chystá pro PC, Xbox One a PlayStation 4 a měla by dorazit v květnu příštího roku. Na Kickstarteru se za 2 dny stihla skoro vybrat požadovaná částka ve výši 100 tisíc britských liber. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama