Čínský klon PUBG míří na telefony
Gaming PUBG Článek Čínský klon PUBG míří na telefony

Čínský klon PUBG míří na telefony

Jakub Osička

Jakub Osička

15. 8. 2017 08:05

Čínské plagiátorství vstupuje i na digitální trh a do hledáčku si bere veleúspěšné battle royale.

Reklama

Čínské plagiátorství je nechvalně proslulé po celém světě a v poslední době míří i na digitální platformy. Playerunknown's Battlegrounds láme rekordy v aktivitě hráčů a není divu, že se i toto giganticky úspěšné dílo dostalo do hledáčku čínským vývojářům.

Vykradeno do detailů

Společnost NetEase oznámila hru, která je až příliš nápadně podobná právě zmíněnému PUBG. Měla by vyjít u příští týden a zajímavé je, že se chystá primárně na platformu mobilních telefonů. V soubojích by proti sobě mělo stát až 48 hráčů.

Na Twitteru už kolují první screenshoty a na první pohled byste hru od PUBG možná ani nerozpoznali. Vykradené je tady totiž i UI nebo dokonce samotné ikonky herních předmětů, zbraní a výbavy. Ostatně podívejte se sami.

Na úspěchu PUBG tak možná tento titul bude úspěšně parazitovat. Čína je specifický region a v asijských zemích se dozajista hra alespoň minimálně rozšíří. Za zmínku ještě stojí obrázek terminátora, který se mezi screenshoty rovněž vyskytl. Možná ale ve hře figurovat nebude a jde jen o marketingové lákadlo na obálku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama