co-prinesla-expanze-vive-la-france-do-euro-truck-simulator-2
Gaming Článek Co přinesla expanze Vive la France do Euro Truck Simulator 2?

Co přinesla expanze Vive la France do Euro Truck Simulator 2?

Tomáš Muchna

Tomáš Muchna

5. 1. 2017 16:34

Co vše přinesla expanze Vive la France do Euro Truck Simulator 2?

Reklama

Pokud patříte k milovníkům silných strojů, určitě vám udělala radost prosincová expanze hry českých vývojářů z SCS Software Euro Truck Simulator 2. Řeč je samozřejmě o rozšíření Vive la France, která přinesla řadu nových malebných měst a možnost nových zážitků.

Velká města i malebný venkov

Stejně jako u ostatních expanzí i tato nabídla především rozšíření herní mapy o další města. K základním lokacím, mezi kterými nechyběla Paříž, Lyon nebo Calais, přibylo 15 nových měst. Jmenovitě se nově můžete podívat například do měst jako jsou Nice, Montpellier, Marseille, Toulouse, La Rochelle, Nantes, Bordeaux, Le Mans, Brest nebo Roscoff. Právě Roscoff pak nabízí nové spojení pro cestu do Velké Británie, které z Francie bylo doposud možné pouze z přístavu Calais.

Co přinesla expanze Vive la France do Euro Truck Simulator 2?

Mapa francouzských měst se po nainstalování datadisku zajíamvě rozroste

Pokud jste měli možnost vyzkoušet si například rozšíření o Skandinávii, zpracování nových měst vás příliš nepřekvapí. Jsou opět detailnější než města ze staré mapy a oproti poslední expanzi ještě o něco kvalitnější. Při svých toulkách po Evropě tak na vás čeká opět o stupínek lepší zábava.

Příjemným překvapením je pak zpracování cest. Kromě stereotypních dálnic, které po nějaké době dokáží většinu hráčů unudit, na vás čekají okresní silnice s nádhernou přírodou a malebnými vesničkami. Palec nahoru si pak vývojáři zaslouží také za zpracování pamětihodností, které přímo pobízí ke snížení rychlosti a pokochání se. Pozor si však musíte dávat na všudepřítomné kruhové objezdy a zdržení na vás čeká také v podobě mýtných bran. Ty jsou podle reálné předlohy spojeny s nájezdem i sjezdem z každé dálnice. Jako další nepříjemné nebezpečí jsou pak zemědělci, kteří mají tendenci vám bezohledně vjíždět do cesty a ohrožovat vaši plynulou jízdu.

Co přinesla expanze Vive la France do Euro Truck Simulator 2?

Některé obzory vás prostě donutí zpomalit a užít si tu pravou francouzskou atmosféru

Velmi zajímavé nakládky

Velké zajímavosti přinesou nově také místa nakládek, které vás přivedou například i do pěti jaderných elektráren. Dodat je potřeba také to, že u vjezdu do některých firem vývojáři sem tam pozamněli nějaký ten sloup, který vám příjezd pro zboží může značně zkomplikovat. To však není nic, co by nedokázala opravit drobná aktualizace.

Tato expanze přinesla také rozšíření artiklů možných naložit za své plechové miláčky. Nově budete moct vozit například olivy, hroznové víno nebo trávník v rolích. Velkou zábavou je pak dodávání pohonných hmot na benzínové pumpy. Zde vás může zlákat hodně zajímavá cena, na paměti tak budete muset mít fakt, že zpět pojedete poprázdnu.

Co přinesla expanze Vive la France do Euro Truck Simulator 2?

Vývojáři v nové expanzi nabídli hned pět jaderných elektráren, které můžete zásobovat

Shrnutí

Co dodat. Nová expanze populárního simulátoru nepřinesla nic zásadního, to se od ní však ani nečekalo. Za cenovku necelých 18 eur nabídne fanouškům ETS2 řadu nových a kvalitně zpracovaných měst, malebnou krajinu a možnosti nových nákladů. Toto rozšíření by tak nemělo chybět u žádného virtuálního kamioňáka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama