cs-go-konec-smurfu-a-dalsi-novinka
Gaming CS:GO Článek [CS:GO] Konec "smurfů" a další novinka

[CS:GO] Konec "smurfů" a další novinka

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

27. 4. 2016 14:49

Nastane v CS:GO konec smurfů? Co říkáte na změny u aktivních map?

Reklama

[CS:GO] Konec "smurfů" a další novinka

Dnešním dnem časně z rána do CS:GO zavítal nový update (57.6MB), jehož obsah vás jistě zaskočí. Jednak Valve přišlo se systémem, který by měl značně zmírnit výskyt smurfů v našich zápasech a pak nastala jedna změna u druhů map.

Začneme tím jednodušším, tedy mapou. Od poslední (Wildfire) oprace upravená mapa Nuke byla přesunuta do map aktivních a díky tomu musela i jedna mapa ven. Nebudeme vás napínat, odstraněna do zálohy byla mapa Inferno, která je pro sérii Counter Strike doslova typická a každý pořádný hráč ji dobře zná. Co si o tomto kroku myslíte, rozhodli se vývojáři dobře, nebo místo Inferna měla jít jiná mapa?

[CS:GO] Konec "smurfů" a další novinka

Co se týče nového systému s názvem Prime Account Matchmaking - BETA, pokud nevíte co je to "smurf", jde o hráče, kteří mají více účtů s hrou a na tom vedlejším účtu mají nižší rank, tím pádem pak hrají proti slabším hráčům a ti na ně nemají. Teď díky tomuto systému si každý hráč může potvrdit svůj hlavní účet tím, že si ke svému Steam účtu přidá i mobilní číslo, pak již není považován za smurfa a při hraní kompetetivních zápasů mu to vyhledává stejně nastavené soupeře (opět jenom hlavní účty). V případě, že tohle potvrzené nemáte, je vysoká pravděpodobnost, že hrajete proti smurfovi, nebo dokonce cheaterovi. Ovšem ani tohle není jistota, protože půjčit si mobilní číslo není žádný problém. Připomínám, že systém je pouze v betě, takže to není jeho finální podoba.

[CS:GO] Konec "smurfů" a další novinka

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama