cs-go-nejnovejsi-update
Gaming CS:GO Článek [CS:GO] Nejnovější update

[CS:GO] Nejnovější update

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

1. 8. 2016 15:13

Podívejte se, co všechno přinesl dva dny starý update do CS:GO. Jak se vám líbí nové zvuky?

Reklama

[CS:GO] Nejnovější update

15.7. v CS:GO proběhl další update - pojďme se podívat, co všechno hra přinesla. Začneme asi tím nejdůležitějším, operací Wildfire. Ta byla oficiálně ukončená, nelze již tedy plnit další mise z operace. Bedna z této operace je dostupná všem hráčům jako drop (dosud padala pouze hráčům, kteří měli operaci zakoupenou).

Další ani ne novinkou nebo updatem jako spíše změnou jsou zvuky. Po celkem krátcé době se Valve opět zaměřilo na zvuky nejen u zbraní. Upraven byl zvuk střelby těchto zbraní: Bizon, Mac10 a UMP45. Pro tytéž zbraně byl upraven i zvuk přebíjení. Dále byl upraven zvuk při zneškodňování bomby. Poslední úprava co se týče zvuku nastala u nábojů. Projeví se třeba ve chvíli, kdy vám munice dojde. 

Poslední změny, která už je čistě vizuální si můžete všimnout na mapě Cache. Přibylo tam jedno graffiti připomínající šampionát ESL One Cologne 2016. V semifinále došlo ke dvěma no-scope zabitím pomocí zbraně AWP mezi týmy Liquid a Fnatic. Tahle paráda se povedla hráči s1mple (podívat se na ni můžete na videu výše).

[CS:GO] Nejnovější update

Jak se vám líbí nové zvuky a co říkáte na další změny?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama