czc-cz-playstation-cup-2016-zahrajte-si-a-vyzkousejte-playstation-vr-mesic-pred-uvedenim-na-trh
Zajímavosti Článek CZC.cz PlayStation CUP 2016 zahrajte si a vyzkoušejte PlayStation VR měsíc před uvedením na trh

CZC.cz PlayStation CUP 2016 zahrajte si a vyzkoušejte PlayStation VR měsíc před uvedením na trh

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

10. 9. 2016 02:23

Virtuální realita je na dosah ruky.

Reklama

Na konec září se všichni fanoušci PlayStation mohou těšit na parádní akci. Pokud ještě nemáte plány na 27. 9. 2016 a jste fanoušci konzolových her, určitě nesmíte chybět na večeru plném zážitků. V Radlické Kulturní Sportovně se uskuteční CZC.cz PlayStation CUP 2016, kde zažijete spoustu zábavy.

CZC.cz PlayStation CUP 2016 zahrajte si a vyzkoušejte PlayStation VR měsíc před uvedením na trh

Co bude největším lákadlem? Z tolika zajímavostí je těžké vybírat. Někoho přiláká turnaj ve hře FIFA 17, ke kterému jsou připraveny parádní ceny jako PlayStation VR, samotná hra FIFA 17, poukázky na nákup v CZC.cz a další ceny. Žádný z hráčů nepůjde domů s prázdnou.

CZC.cz PlayStation CUP také nabídne vyzkoušení PlayStation VR měsíc před uvedením na trh. Virtuální realita je největším herním lákadlem současnosti a vy u toho nesmíte chybět.

Na akci budou připraveny konzole PlayStation 4 s novými hrami FIFA 17 a také NHL 17, kde můžete vyzvat kohokoli na přátelský zápas. Třeba i některou známou osobnost českého herního světa.

Celým večerem vás provede známá moderátorská dvojice z herního pořadu Re-Play: Alžběta Trojanová a Mikoláš „Tukan“ Tuček. Kromě nich si můžete popovídat se známými youtubery jako FattyPillow, House nebo Pedro.

Jak se na akci dostanu?

Stačí si na CZC.cz koupit nebo předobjednat PlayStation 4, PlayStation VR nebo hru na PlayStation 4 a 13. 9. zkontrolovat svou e-mailovou schránku, kde na vás bude čekat pozvánka na akci a související informace. Více informací nejen o tom, jak se na akci dostat, najdete na stránkách CZC.cz.

Video ohlédnutí za minulým ročníkem

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama