CZC.cz spustilo výprodej Be a Gamer, vyhrát můžete herní doupě za 250 tisíc
Technologie Článek CZC.cz spustilo výprodej Be a Gamer, vyhrát můžete herní doupě za 250 tisíc

CZC.cz spustilo výprodej Be a Gamer, vyhrát můžete herní doupě za 250 tisíc

Filip Němeček

Filip Němeček

22. 2. 2018 14:00

Parádní příležitost nakoupit herní železo.

Reklama

CZC.cz spustilo výprodej Be a Gamer, vyhrát můžete herní doupě za 250 tisíc

Máme tu další velkou slevovou akci od obchodu CZC.cz. Be a Gamer už začala a trvá až do 6. března, takže můžete v klidu rozmyslet, co pořídit. Obchod si každopádně připravil moc dobrý důvod, proč byste měli koupit jakýkoliv herní produkt.

Zakoupením totiž soutěžíte o Herní doupě za zhruba 250 tisíc korun. Najdete v něm snad všechno, co takový hráč může potřebovat. Nabušený počítač, obě hlavní konzole ve výkonnějších variantách, obří televizi, závodní set, myš s moderní technologií PowerPlay od Logitech… No zkrátka krása. Podívejte se na video níže.

Všechny produkty ze setu mají navíc vlastní stránku v obchodě, pokud se nechcete spoléhat na štěstí.

Tím hlavním jsou samozřejmě slevy na všemožný hardware, který se týká hraní. Níže najdete stručný přehled a v průběhu akce budeme na ty nejlepší slevy (podle našeho výběru) upozorňovat na našem Facebooku.

Levné konzole + druhý gamepad zdarma

Akci s gamepadem zdarma ke konzolím Xbox One a PlayStation 4 jsme tu již v minulosti měli a ne jednu, tentokrát se ale vztahuje na hromadu různých balení, takže kromě ovladače dostanete i hry. Třeba takový Xbox One s dalším ovladačem (určitě víte, jak drahé jsou samostatně) a Assassin’s Creed: Origins se těsně vešel pod cenu 6 tisíc korun. Vybrat můžete také balení s Forza Horizon 3 (+DLC), Ryse: Son of Rome a opět ovladačem.

Výhodná balení se samozřejmě týkají také PlayStation 4. Celou nabídku najdete na CZC.cz.

Extra slevy na hardware

Další částí akce jsou produkty, u kterých stačí v košíku zadat příslušný slevový kód a můžete v rámci stokorun ušetřit. Třeba si takto srazíte cenu headsetu o 300 Kč, nové myši Gladius II Origin rovnou o 900 Kč a tak podobně.

CZC.cz spustilo výprodej Be a Gamer, vyhrát můžete herní doupě za 250 tisíc

Steam kredit k počítačům a notebookům Acer

Zajímavá nabídka se vztahuje na herní stroje s logem Acer. Dostanete k nim poukaz na nákup Steam her. U Predator modelů je to krásných 50€, takže rovnou můžete nakoupit hry, třeba PUBG za 30€ a ještě vám zbyde na slevy. U ostatních Acer strojů dostanete 25€ Steam kredit. Na jiné značky se tato nabídka nevztahuje.

Produkty, které jinde levněji nenajdete

Takto sekci označuje přímo CZC.cz a všechny produkty mají mít nejnižší ceny na trhu. Najdete v nich hlavně periferie – dostatek klávesnic, headsetů a myší. Nechybí ani PSVR nebo jeden notebook od MSI. Nabízí přes 60 produktů...

Hry o stovku levněji

Na všechny hry s cenovkou nad 999 Kč se vztahuje sleva 100 Kč, kterou získáte zadáním slevového kuponu. Pokud delší dobu uvažujete o nákupu nějaké nové pecky, třeba vás sleva přesvědčí.

Produkty s dárkem

Zde asi není moc co vysvětlovat. Kategorie obsahuje všechny produkty z akce Be a Gamer, ke kterým dostanete nějaký další bonus. U myší, klávesnic a headsetů je to často podložka pod myš, k monitoru zase můžete dostat samotnou myš. Je toho hromada a vše opět najdete na CZC.cz.

CZC.cz spustilo výprodej Be a Gamer, vyhrát můžete herní doupě za 250 tisíc

Logitech

Speciální kategorii mají v rámci akce také produkty od Logitech. Ve slevě jich je rovnou 19. Za 599 Kč třeba můžete mít myš G203 Prodigy, podložka Powerplay, která bezdrátově nabíjí Lightspeed myši, spadla na 1790 Kč, což je oproti 3500 Kč příjemná cena. Ve slevě jsou také mechanické klávesnice a volanty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama