dalsi-slavna-streamerka-ukazala-to-co-nemela-ban-ji-neminul
Zajímavosti Článek Další slavná streamerka ukázala to, co neměla, ban ji neminul

Další slavná streamerka ukázala to, co neměla, ban ji neminul

Lukáš Tuma

Lukáš Tuma

7. 5. 2016 01:15

Jedna z nejslavnějších ruských streamerek si vysloužila permanentní ban. Za co?

Reklama

Další slavná streamerka ukázala to, co neměla, ban ji neminul

V tomhle směru jsme si užili více než týden klidu a již je tu další příklad neohroženosti streamovací stránky Twitch, která se v případě porušení pravidel rozhodně neostýchá rozdávat bany jako na běžícím páse. Tentokrát to odnesla jedna z nejslavnějších ruských streamerek, pro někoho známá jako královna dramat, Karina.

Pokud tuhle streamerku neznáte, jednou větou vám ji zvládneme představit. Svoji stream kariéru vybudovala na své histerii a přehnaných reakcích na různé podněty, což řadě fanouškům přijde vtipné. Jak si myslíte, že takový člověk potom zareaguje na permanentní ban na Twitchi? Máte pravdu, vypadá to vskutku zajímavě.

V tuhle chvíli se stále neví, za co přesně Karina ban získala, teorií je samozřejmě hned několik. Nejvíce její fanoušci věří tomu, že je to kvůli tomu, že na streamu nedávno roztáhla svoje nohy až moc a ukázala to co (snad) nechtěla. Tahle verze by byla dosti pravděpodobná, jen je záhadou, že tahle situace se odehrála již před dvěma měsíci, že by Twitch zareagoval až teď? Další možností jsou nadávky, při histerických záchvatech samozřejmě létala řada velmi nevhodných slov, takže je možné, že správcům Twitche zkrátka došla trpělivost a rozhodli se tuhle "spolupráci" utnout. Na různých fórech je řeč také o tzv. viewbottingu nebo porušování autorských práv.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama