DICE plánuje změny systému beden ve Star Wars: Battlefront II
Gaming Článek DICE plánuje změny systému beden ve Star Wars: Battlefront II

DICE plánuje změny systému beden ve Star Wars: Battlefront II

Filip Němeček

Filip Němeček

13. 10. 2017 11:31

Vývojáři také dodali, že v betě nebyl kompletní systém.

Reklama

DICE plánuje změny systému beden ve Star Wars: Battlefront II

Pár dní zpět proběhla otevřená beta Star Wars: Battlefront II a odhalila potenciálně velký problém systému beden s náhodným obsahem. Bedny, které bude možné kupovat za peníze, poskytují třeba alternativní schopnosti nebo rovnou pasivní bonusy (zbraň se vám přehřívá třeba o 15 % pomaleji). Štěstím na dobrý obsah nebo zaplacením peněz tak lze získat podstatné výhody.

Nejsilnější předměty získáte pouze hraním

DICE se skrze blogový příspěvek k celému problému vyjádřilo. V betě nebylo zatím vše, co se beden týče a plánují se změny. Cílem je mimo jiné to, aby ty nejsilnější předměty bylo možné získat pouze hraním. Silné zbraně a Star Cards jsou rovněž omezené vaší úrovní, takže nebudou dostupné pro kohokoliv. Vývojáři rovněž potvrdili, že získávání kreditů a částí pro crafting bude v plné hře fungovat jinou rychlostí než v betě.

Samozřejmě je možné, že dojde k dalším změnám. Hra vychází 17. listopadu a tradičně se dá počítat s aktualizací v den vydání. DICE tak mají čas na ladění. Každopádně hlavní problém stále zůstává a sice, že někteří hráči budou mít přístup k silnějším zbraním či dostanou pasivní bonusy skrze štěstí či dlouhé hraní. Třeba Battlefield od stejného studia můžete hrát stovky hodin a nikdy nedostanete o poznání silnější zbraň a klidně můžete hrát s těmi odemčenými od začátku.

Další plánované změny

DICE ještě naznačilo další změny. Mód Strike by mohl být hodnocený jako „nejlepší ze tří“, takže by lépe otestoval schopnosti týmu. Schopnost Infiltration u třídy Specialist se zdá až moc silná a změn by se měl dočkat také voják První řádu s plamenometem.

Star Wars: Battlefront II vyjde 17. listopadu pro PC, Xbox One a PlayStation 4. Betě jsme se věnovali v nedávném podcastu. Mrkněte níže.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama