Do For Honor míří s druhou sezónou dva noví hrdinové
Gaming Článek Do For Honor míří s druhou sezónou dva noví hrdinové

Do For Honor míří s druhou sezónou dva noví hrdinové

Jakub Osička

Jakub Osička

28. 4. 2017 13:22

Ubisoft představuje trailer k druhé sezóně a novinky, které přinese update.

Reklama

Fanoušci, radujte se! Ubisoft potvrdil, že do For Honor míří dva noví hrdinové. Společně s nimi se hra při vstupu do druhé sezóny rozroste o další novinky – např. dvě další mapy, novou úroveň vzácnosti vybavení nebo úpravy herních mechanik.

Samuraj a Legionář

Prvním z představených hrdinů je Shinobi. Samurajští tišší válečníci třímají v rukou tradiční japonský srp Kusarigama a podle slov Ubisoftu se budou pohybovat s ladností tanečníků a zabíjet s precizností, kterou jim zaručuje jejich celoživotní trénink.

Do For Honor míří s druhou sezónou dva noví hrdinové

Druhým je pak Centurion, který má být jakýmsi hybridem mezi rytířem a římským legionářským válečníkem. Jeho schopnosti budou stavět hlavně na prorážení nepřítelovy obrany při strategickém souboji nablízko. Primární zbraní Centuriona bude tradiční gladius.

Další novinky

Dvě nové multiplayerové mapy, na které se rovněž přesune neutichající konflikt, nesou názvy Forge a Temple Garden. Začátek nové sezóny také přinese návrat války frakcí.

Společně s updatem herních mechanik budou dostupné všem hráčům zdarma po odstartování druhé sezóny. Zmínění noví hrdinové budou zpřístupněni majitelům Season Pass už 16. května. Ostatní hráči je budou moci získat až 23. května směnou za Steel. Novinky míří na PC i konzolové verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama