[Dota 2] Skupiny končí, play-off startuje - DAC 2017
Esport Dota 2 Článek [Dota 2] Skupiny končí, play-off startuje - DAC 2017

[Dota 2] Skupiny končí, play-off startuje - DAC 2017

Laďa Zoblivý

Laďa Zoblivý

1. 4. 2017 12:59

Skupiny skončily dost překvapivě. Zde je celkový souhrn.

Reklama

Skupiny v Číně na DAC jsou u konce a skončily dost nečekaně. Týmy, které každý čekal v prvních příčkách tabulky, jdou do play-off ze spodních míst. Už dnes brzy ráno začalo play-off zápasem OG vs Newbee.

Skupina A

V obou skupinách 1.-2. místo postupuje do upper bracketu play-off. Dále potom 3.-6. místo postupuje do lower bracketu play-off.

Tým Výhry/Remízy/Prohry Body
OG 4-1-0 13
Team Empire 2-2-1 8
LGD.Forever Young 2-1-2 7
Wings Gaming 2-1-2 7
Team VG.J 0-3-2 3
Team Faceless 0-2-3 2

Ve skupině A tolik překvapení nepřišlo. OG ukázali zkušenosti a očekávaně skončili na prvním místě bez prohry a s jednou remízou. Dobrou formu také ukázal ruský tým Empire, který prohrál pouze s OG. Lepší výkon se očekával od týmu Faceless, bohužel skončil poslední a v play-off se utká se třetím týmem ze skupiny B a to s týmem Liquid. Tým VG.J sice nic nevyhrál ale třikrát remizovali a jako jediný dokázal vzít týmu OG jednu hru.

Skupina B

Tým Výhry/Remízy/Prohry Body
Invictus Gaming 3-2-0 11
Newbee 2-1-2 7
Team Liquid 1-3-1 6
Team NP 1-3-1 6
Evil Geniuses 1-2-2 5
iG Vitality 1-1-3 4

Skupina B přinesla spoustu nečekaných výsledků a překvapení. Hned prvním byl výsledek týmu EG z prvního dne kdy odcházeli z arény se skóre 0-1-3. Stejně tak tým Liquid končil se stejném skóre jako EG první hrací den. Právě tyto dva týmy byly scénou očekávané na prvních dvou příčkách. Naopak výbornou formu ukázal tým IG a Newbee. 

Play-off

V play-off upper bracketu se můžeme těšit na souboj dvou čínských celků proti dvěma evropským. V lower bracketu se ukáže, jestli ve skupinové fázi měli EG a Liquid pouze smůlu, nebo si do Číny nepřivezli dobrou formu.

Pokud jste zdatní v angličtině, zápasy komentované těmi nejlepšími na scéně můžete sledovat na těchto streamech - pgl_dota a pgl_dota2.

[Dota 2] Skupiny končí, play-off startuje - DAC 2017

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama