HTC představilo kompletní balení Vive Pro
Technologie Článek HTC představilo kompletní balení Vive Pro

HTC představilo kompletní balení Vive Pro

Filip Němeček

Filip Němeček

25. 4. 2018 12:19

Základnové stanici cenu posouvají nad 30 tisíc korun, půjde snímat oblast 10x10 metrů.

Reklama

HTC představilo kompletní balení Vive Pro

Cenu samostatného HTC Vive Pro známe už od minulého měsíce a s uvedením kompletní sady je zřejmé, proč se HTC rozhodlo nejdříve pro samostatný headset. Cena mohla být výrazně přívětivější.

Kompletní sada Vive Pro s ovladači a základnovými stanicemi pro snímání pohybu je určena do firemní sféry a přijde na 35 599 Kč. Zatím ji lze objednávat z oficiálního obchodu, později má dorazit do eshopů.

HTC Vive Pro umí v základu snímat prostor 6x6 metrů, při využití čtveřice základnových stanic ale zvládne 10x10 metrů. Stovka metrů čtverečních už vypadá jako pořádný prostor pro hrátky ve virtuální realitě.

„Profesionální využití VR je čím dál častější nejen při výcviku a simulacích, ale také v oblasti architektury a designu. HTC Vive přináší společnostem nové možnosti interní spolupráce i komunikace se zákazníky,“ řekl Hervé Fontaine, viceprezident obchodního rozvoje a firemního segmentu HTC Vive pro Evropu. „Přinášíme na trh prémiovou virtuální realitu s vysokým rozlišením displejů, skvělým audiem, špičkovou ergonomií a rozsáhlejším sledováním pohybu. Vive Pro je řešením pro společnosti vyžadující virtuální realitu prvotřídní kvality, kterou lze snadno integrovat ve firemním prostředí.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama