legendarni-dust-ii-mizi-z-aktivnich-map-cs-go
Gaming CS:GO Článek Legendární Dust II mizí z aktivních map CS:GO

Legendární Dust II mizí z aktivních map CS:GO

Jakub Osička

Jakub Osička

4. 2. 2017 16:03

Poslední update poslal ikonický Dust II mimo aktivní službu. Jaká mapa zaujme jeho místo?

Reklama

Legendární Dust II mizí z aktivních map CS:GO

Pravděpodobně nejpopulárnější mapa z prostředí hry Counter-Strike Dust II se odebírá k odpočinku. Po nějakou dobu se s ní nebudeme setkávat v aktivním map-poolu. Poslední update CS:GO se zaměřil zejména na opravy a úpravy prostředí ve hře a s nimi přišla i tato zásadní změna.

Náhrada za tuto ztrátu je ale důstojná - konečně se oficiálně vrací modernizovaná verze neméně oblíbené mapy Inferno, kterou vývojáři vypustili do světa v říjnu minulého roku.

Aktivní mapy po změně

Aktivní soubor map nyní vypadá následovně:

  • Mirage
  • Train
  • Nuke
  • Cache
  • Cobblestone
  • Overpass
  • Inferno

Nemusíte se však bát - Dust II stále zůstává ve hře mimo aktivní službu a dokonce získal samostatnou kategorii pro nenáročný mód a deathmatch. Zavedeno bylo i nové rozdělení pro záložní mapy na Hostage Group a ostatní.

Samozřejmě má tato obměna vliv i na profesionální scénu. Na Inferno se můžete těšit už za méně než dva týdny. Jeho debut je plánován na DreamHack Masters Las Vegas.

Další změny

Update přinesl také úpravy map Cobblestone, Overpass a Train. Jednalo se zejména o změny zvuků povrchů, opravy míst, kde docházelo ke stucku bomby a Cobblestone prošel i očividnou změnu získáním nové pozice, která vznikla prohloubením kóje na B site.

Celkový update log

[CSGO]

Replaced Dust II with Inferno in the Active Duty Group. Created a separate Dust II map group for Casual and Deathmatch game modes. Separated Reserves Group into Reserves Group and Hostage Group.

[MISC]

By default, players can now apply graffiti quickly by pressing and releasing the graffiti menu key. This can be disabled from the graffiti menu via checkbox. To alleviate any initial confusion from this change, we added one extra charge to all unsealed graffiti. Optimized water materials used in Inferno, Nuke and Aztec maps. Added convars mp_teamscore_max, mp_teamscore_1, mp_teamscore_2 to display best of N maps series in the spectator UI.

[MAPS]

Dust2

Fixed various spots where C4 could get stuck

Cobblestone

Made cubby near bottom of platform stairs in Bombsite B deeper Smoothed out movement around B ramp and dropdown room Fixed various spots where C4 could get stuck (Thanks Residents_evil!) Fixed some surfaces playing the wrong footstep sounds

Overpass

Fixed various spots where C4 could get stuck (Thanks kame942!) Ground in CT spawn now displays decals correctly Fixed some surfaces playing the wrong footstep sounds

Train

Fixed various spots where C4 could get stuck

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama