legendarni-stare-hry-heroes-iii
Gaming Článek Legendární staré hry - Heroes III

Legendární staré hry - Heroes III

Pavel Němec

Pavel Němec

24. 11. 2015 18:53

Další pátek legendárních her Vám tentokrát připomene pecku z dílny od vývojářů z New World Computing.

Reklama

Není snad hráče, který by navštěvoval náš portál a neznal legendární pecku Heroes III, celým názvem Heroes of Might and Magic III: Restoration of Erathia. Hra byla vydána 22. února v roce 1999. Tahle tahová strategie od vývojářů z New World Computing, která běžela na Windows 95, Mac OS a Linuxu hráčům umožňovala hrát singleplayer a nebo velmi oblíbený LAN multiplayer.

Legendární staré hry - Heroes III

Příběh se odehrává na kontinentu Antagarich (pro některé známém také jako Erathie). Král kontinentu Roland zmizel a zbyla po něm jen jeho žena královna Catherine. Její otec Gryphonheart vládne místo Rolanda, ale jednoho dne byl brutálně zavražděn. Po jeho smrti začlo království upadat a tak se Catherine rozhodla bojovat. Jenže mezitím bylo zabráno hlavní město a Cetherin musela vyhledávat spojence, které nakonec našla u čarodejnic, elfů či lidí. Když zpět vybojovali hlavní město "Steadwick" královna se dozvěděla od posla, že vojevůdce Eofolu (Lucifer Kreegan) drží krále Rolanda v zajetí.

Legendární staré hry - Heroes III

Vojsko se rozhodlo, že zkusí Rolanda vysvobodit a začnou útočit na Eofolu, ale Rolanda nikde nenašli. Podle hry Might and Magic VII: For Blood and Honor byl odvlečen do severních zemí. Mezitím se domluví vůdci z Deyji, kteří zavraždili krále Gryphonhearta, že využijí situace a promění ho v moudrého nemrtvého mága, který pomůže vyhrát každý boj proti Erathii.Ale nekromantům se tento krok nepovedl, protože Gryphonheart odmítl sloužit nemrtvým a zvítězila jeho touha stát se nejmocnějším králem, který ovládne celý svět. Královna Catherine ani na chvíli neváhala a spojila se se svými zbylými nekromanty a dokud to bylo ještě možné, musela ho zastavit. Úplně poslední kampaň je o boji mezi separatisty dvou zemí při hranicích Erathie a AvLee za nezávislost. Později vyšlo najevo, že v pozadí boje stál Rolandův bratr, který bude v druhém díle poražen a promění se v kámen.

Legendární staré hry - Heroes III

Ve Vašem herním světe se po dobu hraní můžete setkat s různými poklady, záhadami a stvůrami. Máte také možnost najímat hrdiny a cvičit svoje monstra nebo dobývat různé města. 

Legendární staré hry - Heroes III

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama