Logitech nabídne novou mechanickou klávesnici bez numerického bloku
Technologie Článek Logitech nabídne novou mechanickou klávesnici bez numerického bloku

Logitech nabídne novou mechanickou klávesnici bez numerického bloku

Filip Němeček

Filip Němeček

8. 3. 2017 11:54

G Pro vám nabídne vše, co byste od klávesnice mohli chtít, včetně vlastních spínačů.

Reklama

Logitech nabídne novou mechanickou klávesnici bez numerického bloku

Logitech se chlubí, že mechanickou klávesnici G Pro navrhlo ve spolupráci se špičkovými e-sport hráči, aby plně vyhovovala jejich potřebám. Největší změnou oproti klasice je absence numerické části, klávesnice je tak kompaktnější.

„Profesionálové v eSports jsou extrémně vybíraví a nároční – a my to milujeme,“ řekl Ujesh Desai, viceprezident a generální ředitel divize herních zařízení divize Logitech G. „Umožňujeme jim přístup k našim návrhům ve fázi prototypů a často se stane, že je hned rozcupují. Výsledkem je herní klávesnice Pro Gaming Keyboard s ultrarychlými tlačítky, odolnou konstrukcí a provedením bez numerického bloku, kterou lze snadno přenášet. Pokud to s hraním myslíte vážně a chcete vyhrávat, je to klávesnice pro vás.“

„Je to skvělá klávesnice, protože je malá, odolná a bez numerické části. Díky tomu mohu mít na stole více místa,“ řekl Jake “Stewie2K” Yip z týmu C9. „Spínače Romer-G jsou bezvadné a tiché, a navíc se díky nim super pohodlně píše.“

Jako spínače používá Romer-G, které si Logitech už před nějakým časem navrhl. Nabízí nízký zdvih a pro sepnutí stačí 1,5 mm a síla 45 gramů. Vydržet mají 70 milionů stisknutí. Klávesnice je vyztužena ocelovou deskou a kabel můžete oddělit. Jedná se o klasické micro-USB.

Samozřejmě nesmí chybět RGB podsvícení, vlastní barvu můžete nastavit každé klávese. Stejně jako další Logitech modely nabídne G Pro také hromadu různých efektů.

{control gallery}

Logitech G Pro se má začít prodávat koncem března a to za doporučenou cenu 3990 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama