lolkari-hodnoti-bgch-2015
Esport League of Legends Článek LoLkaři hodnotí BGCH 2015

LoLkaři hodnotí BGCH 2015

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

19. 11. 2015 14:26

Jak se letošní BenQ Grunex Challenge líbil kapitánům týmů soutěžících v League of Legends?

Reklama

BenQ Grunex Challenge 2015 je úspěšně za námi a věříme, že jste si akci užili stejně, jako my. Jak se ale líbilo na turnaji hráčům? Na to jsme se zeptali kapitánů družstev, které soutěžili v sobotu v League of Legends.

LoLkaři hodnotí BGCH 2015

Jak se ti líbil turnaj BenQ Grunex Challenge 2015? Jak hodnotíš organizaci, průběh turnaje atd.?
Josef "Shiage" Číko (Inside Games): BenQ Grunex Challenge 2015 byla super. Líbilo se mi, jak se kluci z Grunexu snažili dodržovat harmonogram a že nám vyšli vstříc tím, že změnili formát na BO3, když se hrál pavouk po skupinách. Jediné co bych vytkl byl slabší internet a chybějící teamspeak na začátku, ale vše bylo včas dodáno a opraveno.
Michal "Zoiren" Zíka (Extatus)Turnaj byl fajn, čekání mezi jednotlivými zápasy nebylo dlouhé, průběh turnaje taky fajn. Akorát mezi zápasy v bo3 sérii mohly být o něco větší pauzy (10 - 15 min) na přípravu do další hry a další potřeby.
BenQ Grunex Challenge môžem hodnotiť iba pozitívne, dávam 5/5.
Martin "Paci“ Styk (eEriness): BenQ Grunex Challenge môžem hodnotiť iba pozitívne, všetko prebiehalo rýchlo, nezdržiavalo sa moc, admini to mali pod kontrolou. Za to dávam 5/5.
David "Jejky" Jakubec (Dark Tigers): Turnaj od Grunexu se mi dost líbil a užil jsem si ho, protože byl výherní! Organizace byla dobrá, v průběhu turnaje nenastal žádný problém.
Petr "Denyk" Haramach (Fraternitas): Akci hodnotím jako vydařenou, průběh turnaje také.
Co si zapamatuješ ty nebo tvůj tým, když se řekne BenQ Grunex Challenge 2015? Herní situace, emoce při zápase, zážitek z cestování, zážitek s týmem...
Josef "Shiage" Číko (Inside Games): To, co si vybavím při vzpomínce na BenQ Grunex Challenge 2015 je naše prokletí, které se nás stále drží. Nikdy nás neopustí a pořád nás provází na každé akci. Nejspíš je to osud, když mám oblíbeného hráče z Team Curse (Nyní už Team Liquid). To znamená to krásné 4 místo.
Michal "Zoiren" Zíka (Extatus): Fajn turnaj. Nebyly zde žádné zpoždění, setkání s týmem po online hraní považuji za příjemnou změnu. Také zde nebyly hluky z okolních akcí jako např. na MČR - šlo tu čistě jen o LoL akci.
Diváci fandili a předváděli super práci. A zážitek? Skvělý!
Martin "Paci“ Styk (eEriness): Ten moment, keď som outplayol top line pri dive veže 1v2 a skoro som odišiel s double killom. To podstatné natom momente ale bolo, že keď som sa pozrel na bot linku, tak môj bot prehrával proti minionom.
David "Jejky" Jakubec (Dark Tigers): Zapamatuju si to, že byl tento turnaj pro mne vítězný. Diváci fandili a předváděli super práci. A zážitek? Skvělý! V týmu to šlape, jsem za něj rád. S klukama je vždy sranda, takže jsem si to užil.
Petr "Denyk" Haramach (Fraternitas): Bohužel si vzpomenu na "unlucky" třetí místo.

LoLkaři hodnotí BGCH 2015

Jak se ti hrálo na herních počítačích LYNX Grunex ProGamer s herními monitory BenQ XL2411Z?
Josef "Shiage" Číko (Inside Games): Počítače byly skvělé, co jiného na to říct. Super fps a obraz. Za mě palec nahoru!
Michal "Zoiren" Zíka (Extatus): Počítače i monitory byly bezproblémové.
Počítače byly skvělé. Za mě palec nahoru!
Martin "Paci“ Styk (eEriness): Zostavy boli parádne, monitor sa mi fakt páčil, určite by som si taký zaobstaral.
David "Jejky" Jakubec (Dark Tigers): Počítače byly skvělé a umožnovaly nám zahrát si na pořádných sestavách. Monitory mně osobně sedly a líbily se mi.
Petr "Denyk" Haramach (Fraternitas): Na herních počítačích a monitorech se mi hrálo suprově, jediné, co mi vadilo, byl pohyb lidí na podiu a tím pádem třepání monitoru. Myslím si, že hráč by měl mít na hraní klid.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama