Mechanika Logitech G513 umí synchronizovat podsvícení s herními zvuky
Technologie Článek Mechanika Logitech G513 umí synchronizovat podsvícení s herními zvuky

Mechanika Logitech G513 umí synchronizovat podsvícení s herními zvuky

Filip Němeček

Filip Němeček

16. 3. 2018 13:55

Kromě toho výrobce nabízí dvě varianty Romer-G spínačů.

Reklama

Mechanika Logitech G513 umí synchronizovat podsvícení s herními zvuky

Logitech opět rozšiřuje početnou nabídku mechanických klávesnic. Model G513 je jedním z prvních, který nabídne podsvícení Logitech G Lightsync. Nová technologie propojuje RGB podsvícení s herními efekty ve hrách. Podsvícení na ně bude reagovat, Logitech ale zatím podrobně neuvedl, jak má novinka fungovat.

Klávesnici dostane s oddělitelnou opěrkou pro zápěstí. Poprvé si také budeme moci vybrat ze dvou druhů spínačů Romer-G. Ke klasice se přidává verze Tactile (původní spínače se nově jmenují Romer-G Linear).

„Verze Tactile poskytuje při sepnutí měkkou hmatovou odezvu pro hráče, kteří mají rádi přímou zpětnou vazbu, zatímco verze Linear vám nabízí plynulejší úhoz. Všechny spínače Romer-G nabízejí rychlou a tichou akci vhodnou pro hry a jasné a zřetelné podsvícení – to vše ve spínači, který je spolehlivější a odolnější než standardní mechanické spínače. K sepnutí dochází až o 25 procent rychleji než u nejlepších konkurenčních modelů, a to se zdvihem 1,5 mm, což ve spojení s nízkou silou nutnou k sepnutí (pouhých 45 gramů) poskytuje prakticky okamžitou odezvu.“

{control gallery}

Klávesnice se bude prodávat v černé (Carbon) a stříbrné variantě, druhá jmenovaná se ale objeví pouze v „některých“ zemích. Zatím nevíme, jestli mezi ně Česko patří. Cena klávesnice byla stanovena na 4490 Kč. V obchodech se má objevit začátkem dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama