msi-predstavilo-na-veletrhu-computex-2016-novinky-pro-hrace
Technologie Článek MSI představilo na veletrhu Computex 2016 novinky pro hráče

MSI představilo na veletrhu Computex 2016 novinky pro hráče

Vojtěch Hájek

Vojtěch Hájek

1. 6. 2016 13:36

V těchto dnech probíhá veletrh Computex, kde světové značky představují novinky pro nadcházející půlrok.

Reklama

MSI představilo na veletrhu Computex 2016 novinky pro hráče

V těchto dnech probíhá na Taiwanu aktuální ročník veletrhu Computex, kde přední světové značkypředstavují novinky pro nadcházející půlrok. My se zaměříme na zajímavé herní produkty z dílny MSIGaming

Computex patří mezi dvě největší světové IT výstavy a tento rok jsme jej poprvé mohli navštívit osobně, a tak vám přinášíme několik vlastních poznatků. Zaměříme se na novinky, které představila značka MSI Gaming v úterý 31. května 2016.

Nové herní notebooky

V podstatě všechny řady herních notebooků MSI se dočkaly nových nástupců. Série GT pro ty nejnáročnější hráče překvapila s novým MSI GT83, tedy notebookem s mechanickou herní klávesnicí a plnohodnotnou grafickou kartou GeForce GTX (určenou pro stolní počítače), který má úhlopříčku 18,3". GT83 cílí na ty, kteří u herního notebooku neřeší cenu a požadují nejvyšší výkon.

MSI představilo na veletrhu Computex 2016 novinky pro hráče

Herní notebook MSI GT73 

Naopak o pár centimetrů „menší" MSI GT73 je dle nás hlavním lákadlem pro nadcházející sezónu - dočkal se nového a atraktivnějšího designu, získal ventilátor navíc a tím bylo celkově předěláno chlazení notebooku pro ještě vyšší efektivitu. Především ale notebook získal nový 120Hz displej! Vyšší obnovovací frekvenci ocení hlavně hráči stříleček a závodních her.

MSI představilo na veletrhu Computex 2016 novinky pro hráče

Notebook MSI GS63

Zástupci série Gaming Slim, tedy GS, pro fanoušky úzkých herních notebooků, se také dočkaly novinek - MSI GS63 získal vylepšení šasi, vypadá ještě elegantněji a je ještě užší než jeho předchůdce GS62. Navíc se MSI poučilo z předchozích generací a celková konstrukce a provedení notebooku působí opravdu kvalitně.

Nové grafické Karty

MSI představilo na veletrhu Computex 2016 novinky pro hráče

Grafická karta MSI GTX 1080 s Twin Frozr VI chlazením

Už je tomu nějaký ten pátek, co NVIDIA uvedla nové grafické čipy GeForce GTX 1070 a 1080, které po stránce výkonu přinesly velmi pěkný skok oproti předchozí generaci. MSI dle očekávání uvedlo své vlastní grafické karty s těmito čipy, navíc vylepšené o několik novinek. Za zmínku rozhodně stojí chlazení a možnost přizpůsobení osvětlení. MSI totiž představilo nový chladič Twin Frozr VI. Předchozí pátá generace chladiče Twin Frozr sbírala odborná ocenění jako na běžícím pásu, ale výrobci se ji ještě přesto povedlo vylepšit - vyšší chladící výkon plus stejná a někdy i nižší hlučnost. Pokud jste navíc fanoušci prosvětlené skříně svého počítače, tak se vám rozhodně bude líbit i možnost, si grafickou kartu rozsvítit dle svého vkusu. Díky dodávanému software si můžete zvolit, jakou barvou bude grafika svítit.

Nové základní desky

MSI představilo na veletrhu Computex 2016 novinky pro hráče

Základní deska MSI X99A Gaming PRO CARBON

Zde za zmínku stojí zejména nejvyšší modely základních desek s označením TITANIUM a CARBON. Všechny nové desky MSI X99 jsou připraveny na nové procesory z generace Broadwell-E. Nás zaujal nejvyšší model X99A Gaming Pro Carbon, který disponuje až sedmnácti světelnými efekty, takže si počítač můžete rozsvítit přesně podle svých představ. Zároveň modely X99A Xpower Gaming Titanium a Z170A Mpower Gaming Titanium disponují USB 3.1 typ C předními konektory a MSI se chlubí, že je první na světě, kdo s touto novinkou přichází. MSI v těchto letech slaví také 30. narozeniny, a tak svým uživatelům připomnělo, jak vypadala před mnoha lety první základní deska pro přetaktování, tenkrát ještě na dnes již legendární platformě 286.

Nové herní desktopy

MSI se už několik let zaměřuje na velmi atraktivní malé stolní počítače či zkráceně desktopy. Produkty Nightblade a Nightblade MI nejsou úplnými novinkami, ale za řeč rozhodně stojí nový Aegis X.

MSI představilo na veletrhu Computex 2016 novinky pro hráče

Jedná se o vyšší verzi k předchozímu modelu, který nesl označení Aegis a nyní dostal do vínku odemčený procesor Intel Core K-série (umožňující přetaktování) a nové grafické karty až po nejvyšší dostupnou GTX 1080. Velkou výhodou nového Aegis X je možnost snadného upgradu. Sice to pravděpodobně v nadcházející době nebudete potřebovat, ale až jednou budete chtít opět vylepšit svůj hardware, tak vám tato vlastnost přijde vhod. Byť se jedná o malý stroj, tak díky speciálnímu systému chlazení Silent Storm Cooling a promyšlenému uspořádání komponent uvnitř počítač si můžete být jisti, že váš stroj bude vždy dostatečně uchlazený a zároveň tichý.

MSI představilo na veletrhu Computex 2016 novinky pro hráče

Zajímá vás, jak to vypadá v Tchaj-pej a na samotném veletrhu Computex 2016? Podívejte se na vlog, kde je představena centrála MSI a na druhý, který ukazuje stánek výrobce na veletrhu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Reklama
Reklama